Rissalat med mynte til sennepsschnitzler

30 min Hovedret

Skøn ret med ris og svinekød som kan varieres efter årstid.

Rissalat med mynte til sennepsschnitzler
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8427 kJ / 2014 kcal

Næringsindhold pr. 100g

370 kJ / 88 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,7 g
Protein: 33,3 % 7,2 g
Kulhydrat: 49,9 % 10,9 g
Fedt: 16,8 % 1,7 g
Tip

I stedet for kinaradise og mango kan du bruge jordskokker og æble.

Relateret video
Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. 

Ingredienser