I stedet for kinaradise og mango kan du bruge jordskokker og æble.
10222 kJ / 2443 kcal
449 kJ / 107 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 26,7 % | 7,1 g |
Kulhydrat: | 44,9 % | 11,8 g |
Fedt: | 28,4 % | 3,4 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
4½ dl
Vand
|
|
---|---|
¾ tsk
Groft salt
|
|
240 g
Basmatiris (ca. 3 dl)
|
4
Skinkeschnitzler (ca. 500 g)
|
|
---|---|
1 spsk
Dijon-honningsennep
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
25 g
Smør
|
½
Skrællet kinaradise i små tynde både (ca. 250 g)
|
|
---|---|
200 g
Radiser i tynde både
|
|
1 spsk
Æbleeddike
|
|
1 bundt
Finthakkede forårsløg (ca. 100 g)
|
|
1
Mangofrugt i grove tern (ca. 200 g)
|
|
2 spsk
Fintstrimlede friske mynteblade
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
250 g
Kvark
|
|
---|---|
1 spsk
Dijon-honningsennep
|
|
¼ tsk
Groft salt
|