Skinkeschnitzler med salviesauce

Bedømmelse

(0 vurderinger)

45 min

Nem opskrift på en dejlig ret med salviesauce, frisk pasta og lækre skinkeschnitzler. Glæd dig til at prøve denne fedtfattige hovedret.

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 skinkeschnitzler
  • 1 tsk tørret salvie
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g smør

Salviesauce

Tilbehør

  • 600 g dampede ærter
  • 500 g frisk pasta eller 1 kg kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Bank schnitzlerne flade med hånden og drys dem med salvie, salt og peber. Fold schnitzlerne sammen på tværs og luk dem med kødnåle. Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun schnitzlerne ved kraftig varme, ca. 1 min. på hver side. Steg dem færdige ved svag varme - vend dem af og til - i ca. 12 min. Tag schnitzlerne af panden og lad dem hvile tildækket i ca. 10 min. Fjern kødnålene.

Salviesauce

Kom Hvid MælkeSauce, tomatpure og salvie i panden. Bring blandingen i kog under omrøring. Kog saucen ved svag varme, stadig under omrøring, i ca. 2 min. Smag til med salt og peber.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10390 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 49,8 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 18 %

Kilde: