Skal det gå stærkt kan du skrælle de rå rødbeder og skære dem i tynde både. Kom rødbederne i kogende vand tilsat salt. Kog dem ved svag varme og under låg ca. 15 min. eller til de er møre. Hæld vandet fra rødbederne og damp dem tørre.
14792 kJ / 3535 kcal
326 kJ / 78 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 21,3 % | 4,1 g |
Kulhydrat: | 48,6 % | 9,3 g |
Fedt: | 30,1 % | 2,7 g |
Små, skrubbede rødbeder (ca. 1⅕ kg)
|
10 |
---|---|
Vand
|
1 liter |
Groft salt
|
1 tsk |
Akaciehonning
|
1 spsk |
---|---|
Mørk balsamicoeddike
|
2 spsk |
Fint salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Rapsolie
|
1 spsk |
Salatost i tern
|
200 g |
---|---|
Hakket bredbladet persille
|
1 dl |
Bredbladet persille
|
---|
Grillstegt kød, fx skinkeschnitzler
|
500 g |
---|---|
Groft brød
|
240 g |