Marinerede rødbeder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

60+ min

Rødbedesalaten kan serveres enten lun eller kold og stråler på tallerknen

Ingredienser

Antal portioner

  • 10 små, friske rødbeder (ca. 1⅕ kg)
  • 1 liter vand
  • 1 tsk groft salt

Marinade

  • 1 spsk akaciehonning
  • 2 spsk mørk balsamicoeddike
  • 1 tsk fint salt
  • friskkværnet peber
  • 1 spsk rapsolie

Pynt

  • bredbladet persille

Hertil

  • 500 g grillstegt kød, fx skinkeschnitzler
  • 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl rødbederne og skær dem i tynde både. Kom rødbederne i kogende vand tilsat salt. Kog dem ved svag varme og under låg ca. 15 min. eller til de er møre. Hæld vandet fra rødbederne og damp dem tørre.

Marinade

Pisk alle ingredienserne sammen i en stor skål. Vend de varme rødbeder i marinaden. Stil rødbederne tildækket i køleskabet i mindst ½ time - vend i dem af og til.

Ved serveringen

Anret de lune eller kolde rødbeder i et dybt fad. Mos osten med en gaffel. Bland ost og persille. Drys blandingen over rødbederne og pynt med bredbladet persille. Server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10640 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,7 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 37 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: