Ca. ½ time ved 225° - varmluft.
Ca. 10 min. ved 225° - varmluft.
Du kan skifte hvidløg ud med peberrod i tzatzikien. Giv evt. kartoflerne et par minutters grill til sidst.
10486 kJ / 2506 kcal
388 kJ / 93 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 25,9 % | 5,9 g |
Kulhydrat: | 42,8 % | 9,8 g |
Fedt: | 31,3 % | 3,3 g |
Skrubbede melede kartofler i tynde stave
|
1 kg |
---|---|
Skrællede rødbeder i tykke stave
|
400 g |
Rapsolie
|
1 spsk |
Groft salt
|
¾ tsk |
Friske grønkålsblade eller palmekål
|
150 g |
---|---|
Uskrællede æbler, fx jonagold (ca. 375 g)
|
3 |
Kvark
|
250 g |
Stort knust fed hvidløg
|
1 |
Groft salt
|
½ tsk |
Skind-og benfri laksefilet i 8 stykker (ca. g)
|
500 g |
---|---|
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Finthakkede, friske grønkålsblade
|
---|