Ca. ½ time ved 225° - varmluft.
Ca. 10 min. ved 225° - varmluft.
Du kan skifte hvidløg ud med peberrod i tzatzikien. Giv evt. kartoflerne et par minutters grill til sidst.
10486 kJ / 2506 kcal
388 kJ / 93 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 25,9 % | 5,9 g |
Kulhydrat: | 42,8 % | 9,8 g |
Fedt: | 31,3 % | 3,3 g |
1 kg
Skrubbede melede kartofler i tynde stave
|
|
---|---|
400 g
Skrællede rødbeder i tykke stave
|
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
150 g
Friske grønkålsblade eller palmekål
|
|
---|---|
3
Uskrællede æbler, fx jonagold (ca. 375 g)
|
|
250 g
Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
1
Stort knust fed hvidløg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
500 g
Skind-og benfri laksefilet i 8 stykker (ca. g)
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Finthakkede, friske grønkålsblade
|
---|