Ca. 25 min. ved 200° - varmluft.
Der kan varieres med alle slags grøntsager - også uanset om de er tilberedte eller rå. Du skal selvfølgelig tænke på tilberedningstiden bliver forskellig. Så start med at lægge de rå grøntsager ind i ovnen og vent med de tilberedte til de rå er næsten færdigbagte.
5480 kJ / 1310 kcal
341 kJ / 81 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,5 g |
Protein: | 19 % | 3,8 g |
Kulhydrat: | 45,3 % | 9,1 g |
Fedt: | 35,7 % | 3,3 g |
1 kg
Blandede grøntsager og rodfrugter
|
|
---|---|
20 g
Smør
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
½ dl
Små rosmarinkviste
|
100 g
Salatost
|
---|
2 dl
Fraiche
|
|
---|---|
2 spsk
Sambal oelek
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1 dåse
Grønne linser i vand - drænet (ca. 240 g)
|
|
Frisk basilikum
|