Skinkewok med gulerodsblomster

Bedømmelse

(11 vurderinger)

30 min

Lynhurtig - så står maden på bordet, det som tager længst tid er at koge risene!

Ingredienser

Antal portioner
  • 25 g smør
  • 400 g skinke- eller wokstrimler
  • 200 g gulerødder i blomsterskiver
  • 200 g porrer i tynde skrå skiver
  • ½ liter Karolines Køkken® Karrysauce Karrysauce
  • 2 spsk mild mangochutney
  • ½ tsk groft salt
  • 200 g mangofrugt i tern

Pynt

  • fintstrimlet porrer

Tilbehør

  • 320 g jasminris - kogte

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad en wok blive godt varm ca. 4 min. og smelt smørret heri. Svits kødet i ca. 1 min., tilsæt gulerødder og porrer og svits i yderligere ca. 2 min. Tilsæt sauce, mangochutney og salt. Bring wokretten i kog.

Vend til sidst mangofrugt i og server skinkewokken sammen med ris.

Tip

Du kan skifte karrysaucen ud med ½ liter Karolines Køkken® krydret Thaisuppe.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10650 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 24 %

Print

Kilde: