Skinkewok med gulerodsblomster - Opskrifter - Arla

Skinkewok med gulerodsblomster

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

30 min

Lynhurtig - så står maden på bordet, det som tager længst tid er at koge risene!

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 400 g skinke- eller wokstrimler
  • 200 g gulerødder i blomsterskiver
  • 200 g porrer i tynde skrå skiver
  • ½ liter Karolines Køkken® Karrysauce Karrysauce
  • 2 spsk mild mangochutney
  • ½ tsk groft salt
  • 200 g mangofrugt i tern

Pynt

  • fintstrimlet porre

Tilbehør

  • 320 g jasminris - kogte

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad en wok blive godt varm ca. 4 min. og smelt smørret heri. Svits kødet i ca. 1 min., tilsæt gulerødder og porrer og svits i yderligere ca. 2 min. Tilsæt sauce, mangochutney og salt. Bring wokretten i kog.

Vend til sidst mangofrugt i og server skinkewokken sammen med ris.

Tip

Du kan skifte karrysaucen ud med ½ liter Karolines Køkken® krydret Thaisuppe.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10650 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 24 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: