Kødet får meget kort tid, når det bliver brunet, derfor skal det skæres tyndt. Det skal nok blive gennemstegt, når det bliver vendt sammen med de varme grøntsager og nudler. I stedet for at vende nudler i de svitsede grøntsager og kød, kan du i stedet servere kogte ris til, fx basmatiris.
7328 kJ / 1751 kcal
341 kJ / 81 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 19,8 % | 4 g |
Kulhydrat: | 52,3 % | 10,5 g |
Fedt: | 27,9 % | 2,6 g |
Har I lyst til mere asiatisk inspireret mad, er her en lækker Pad thai.
½ dl
Friskpresset limesaft
|
|
---|---|
1
Stort hakket fed hvidløg
|
|
2 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
2
Grisekoteletter eller kyllingefileter (ca. 250 g)
|
250 g
Tørrede ægnudler
|
|
---|---|
2 liter
Vand
|
|
2 tsk
Groft salt
|
2½ spsk
Rapsolie
|
|
---|---|
6
Gulerødder i stave (ca. 450 g)
|
|
3
Porrer i 1 cm skrå ringe (ca. 375 g)
|
1 liter
Kinakål i strimler
|
---|
Fintstrimlet porretop
|
---|