Wok med skinkekød og nudler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(52 vurderinger)

45 min

Wok med svinekød og nudler er en lækker wok opskrift med skinke, gulerødder og porrer. Den smagfulde marianade med ingefær og hvidløg sikrer en dejlig smag. Glæd dig!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Marinade

  • ½ dl friskpresset citronsaft
  • 1 stort knust fed hvidløg
  • ¾ tsk stødt ingefær
  • 1½ tsk sukker
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 400 g skinke- eller wokstrimler
  • 3 spsk rapsolie
  • 5 gulerødder i stave
  • 2 porrer i 1 cm skrå ringe

Nudler

  • 400 g tørrede ægnudler
  • 2 liter vand
  • 2 tsk groft salt
  • 1 liter kinakål i strimler

Pynt

  • fintstrimlet porre

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Marinade

Bland citronsaft, hvidløg og krydderier i en frysepose.

Kom wokstrimlerne i posen og luk den. Vend godt rundt og lad kødet marinere i køleskabet i ca. 10 min.

Lad fedtstoffet blive varm i en wok eller stegegryde ved kraftig varme, men uden at brune. Svits gulerødderne i ca. 1 min. Tilsæt porrer og wokstrimler med marinade og svits videre i ca. 4 min.

Nudler

Kom imens nudlerne i en stor gryde med kogende vand tilsat salt. Efter ca. 1 min., under omrøring, er nudlerne "løst op" og møre uden at være bløde. Lad dem dryppe af i en sigte.

Vend de nykogte nudler og kinakålen sammen med de svitsede grøntsager og kød i den varme wok. Smag til. Pynt med porretop og server straks.

Tip

I stedet for at vende de svitsede grøntsager og kød sammen med ægnudler kan grøntsager og kød serveres til 320 g løse ris, fx basmatiris.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9540 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,3 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 19 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag