Har I lyst til mere asiatisk inspireret mad, er her en lækker Pad thai.
Kødet får meget kort tid, når det bliver brunet, derfor skal det skæres tyndt. Det skal nok blive gennemstegt, når det bliver vendt sammen med de varme grøntsager og nudler. I stedet for at vende nudler i de svitsede grøntsager og kød, kan du i stedet servere kogte ris til, fx basmatiris.
7369 kJ / 1761 kcal
342 kJ / 82 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 19,8 % | 4 g |
Kulhydrat: | 52 % | 10,5 g |
Fedt: | 28,2 % | 2,6 g |
Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.
Friskpresset limesaft
|
½ dl |
---|---|
Stort hakket fed hvidløg
|
1 |
Fintrevet frisk ingefær
|
2 spsk |
Finthakket rød chilipeber
|
1 spsk |
Groft salt
|
1½ tsk |
Grisekoteletter eller kyllingefileter (ca. 250 g)
|
2 |
Tørrede ægnudler
|
250 g |
---|---|
Vand
|
2 liter |
Groft salt
|
2 tsk |
Rapsolie
|
2½ spsk |
---|---|
Gulerødder i stave (ca. 450 g)
|
6 |
Porrer i 1 cm skrå ringe (ca. 375 g)
|
3 |
Kinakål i strimler
|
1 liter |
---|
Fintstrimlet porretop
|
---|