Wok

Wok

35 min Hovedret
Wok er nem og hurtig aftensmad....der er nærmest kun godt at sige om en wokret. Den smager skønt med den kraftige krydring af lime, chili, ingefær og hvidløg. Wokken er smuk at se på med sine let stegte kulørte grøntsager. Du kan undgå madspild, da stort set alle slags grøntsager kan bruges i en wok. Og endelig er wok jo næsten en one pot, hvor alt kommer i en gryde.
Mere inspiration

Har I lyst til mere asiatisk inspireret mad, er her en lækker Pad thai.

Pad thai
20 min
Pad thai
(17)
Velbekomme!
Tips

Kødet får meget kort tid, når det bliver brunet, derfor skal det skæres tyndt. Det skal nok blive gennemstegt, når det bliver vendt sammen med de varme grøntsager og nudler. I stedet for at vende nudler i de svitsede grøntsager og kød, kan du i stedet servere kogte ris til, fx basmatiris.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1924 kJ / 1924 kcal

Næringsindhold pr. 100g

374 kJ / 89 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 18,5 % 4,1 g
Kulhydrat: 49,2 % 10,8 g
Fedt: 32,3 % 3,3 g
Relateret video
Sådan håndterer du frisk ingefær

Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.

Ingredienser