Wok er godt - mere wok er bedre - her endnu en idé til aftensmaden.
Hvis squashene har mange kerner, kan du fjerne dem med en teske.
I stedet for at vende nudler i wokken, kan du servere kogte ris eller kerner ved siden af.
8544 kJ / 2042 kcal
383 kJ / 92 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 29,2 % | 6,6 g |
Kulhydrat: | 48,1 % | 10,8 g |
Fedt: | 22,7 % | 2,4 g |
Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.
Bambusskud (ca. 225 g)
|
1 dåse |
---|---|
Olivenolie
|
1 spsk |
Kyllingefileter i bredde strimler (ca. 400 g)
|
3 |
Grønne squash i stave (ca. 400 g)
|
2 |
Gule squash i stave (ca. 400 g)
|
2 |
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
1 spsk |
Friskpresset limesaft
|
1 tsk |
Fintrevet frisk ingefær
|
1 spsk |
2 dl | |
Strimlede frisk basilikum
|
2 dl |
Groft salt
|
¾ tsk |
Friskkværnet peber
|
Vand
|
3 liter |
---|---|
Groft salt
|
1 spsk |
Tørrede ægnudler
|
300 g |
Friske basilikum
|
---|