Wok med kylling, lime og bambus

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(53 vurderinger)

30 min

Hurtig og nem orientalsk inspireret alt-i-én ret med nudler. Sæt wok´en på bordet og der er serveret!

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 dåse bambusskud
  • 1 spsk olivenolie
  • 3 kyllingefileter i bredde strimler
  • 2 grønne squash i stave
  • 2 gule squash i stave
  • 1 spsk fintrevet limeskal (usprøjtet)
  • 1 tsk friskpresset limesaft
  • 1 spsk fintrevet frisk ingefær
  • 1 dåse kokosmælk (ca. 165 ml)
  • 2 dl strimlede friske basilikumblade
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 300 g tørrede ægnudler

Pynt

  • frisk basilikumblad

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld væden fra bambusskudene. Lad wokken blive godt varm - ca. 4 min. ved kraftig varme. Kom olien i og svits kyllingestrimlerne i ca. 2 min. Tilsæt squash, bambusskud og limeskal og svits i yderligere ca. 2 min. Tilsæt resten af ingredienserne og varm retten godt igennem.

Bring imens vand tilsat salt i kog i en gryde og tilsæt nudlerne. Efter ca. 3 min. under omrøring er nudlerne "løst op" og møre uden at være bløde. Lad dem dryppe af i en sigte.

Vend de varme nudler sammen med den krydrede kyllingesauce. Smag til og pynt med basilikum.

Tip

Hvis squashene har mange kerner, kan man fjerne dem med en teske.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8150 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,3 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: