Wok med kylling, lime og bambus
30 min
•
&format=webp)
En lækker wok med kylling, lime og bambus - og med nudler vendt i lige før I spiser. Wok er en super nem måde at lave aftensmad på. Du har en alt-i-én ret, så der er ikke meget opvask bagefter. Og så er en wokret nem at få til at smage af en hel masse, også de dage hvor I vil spare på kødet, eller spise helt uden kød. Så server wok med kylling, lime og bambus til aftensmad.....mon ikke alle i familien vil sætte pris på det.
Ingredienser
Wok
1 dåse
Bambusskud (ca. 225 g)
|
|
---|---|
1 spsk
Olivenolie
|
|
3
Kyllingefileter i bredde strimler (ca. 400 g)
|
|
2
Grønne squash i stave (ca. 400 g)
|
|
2
Gule squash i stave (ca. 400 g)
|
|
1 spsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
1 tsk
Friskpresset limesaft
|
|
1 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
2 dl
Madlavningsfløde
|
|
2 dl
Strimlede basilikumblade
|
|
¾ tsk
Groft salt og friskkværnet peber
|
300 g
Tørrede ægnudler
|
---|
Sådan gør du
Wok
Hvis squashene har mange kerner, kan du fjerne dem med en teske.
I stedet for at vende nudler i wokken, kan du servere kogte ris eller kerner ved siden af.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7891 kJ / 1886 kcal
Næringsindhold pr. 100g
355 kJ / 85 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 28,5 % | 6 g |
Kulhydrat: | 51,6 % | 10,8 g |
Fedt: | 19,9 % | 1,9 g |
Relateret video
Sådan skræller du nemt ingefær med en ske.
