Skyr med kokos, mango og passionsfrugt - for dig som er helt vild med kokos. Denne breakfast bowl med kokosskyr og lækre toppings leder næsten tankerne hen på pina colada...
Sådan gør du
Hæld kokosskyr i to skåle. Fordel kokosstykker, ristede kokosflager, mango og passionsfrugt herpå. Pynt med spiselige blomster og server.
Erstat mango med stykker af ananas for endnu mere pina colada smag.
Energiindhold for hele retten:
2279 kJ / 545 kcal
Næringsindhold pr. 100g
345 kJ / 83 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
1 g
Protein:
28,3 %
5,7 g
Kulhydrat:
30,7 %
6,2 g
Fedt:
41 %
3,8 g
Relateret video
Hvordan skærer man mango?
Ingredienser
5 dl
Skyr-yoghurt med kokos
Topping
35 g
Kokosnød i stykker og/eller ristede kokosflager