Små bresaolapakker med ost og oliven

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(22 vurderinger)

15 min

Lækker italiensk forret - toppet med solkyssede tomater og friske basilikumblade.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 skive pumpernikkel
  • 80 g Castello® Golden
  • 8 skiver bresaola - lufttørret okseinderlår
  • 25 g finthakkede sorte oliven uden sten
  • 25 g finthakkede ristede pinjekerner
  • 50 g semidried tomater
  • 8 friske basilikumblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær brødet i 8 firkanter og rist dem sprøde på en brødrister. Skær osten i 8 firkanter og læg hvert stykke ost på en skive bresaola. Fordel oliven og pinjekerner herpå og luk bresaolaen sammen om fyldet til små "pakker" - fold enderne ind under "pakkerne" og læg dem med lukningen nedad på brødet.

Ved serveringen

Anret de små bresaolapakker på et fad skiftevis med tomat og basillikum.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,2 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 18 %
  • Fedt: 60 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Sauvignon Blanc Casablanca Valley, Chile

Her vil en oversøisk hvidvin på sauvignon blanc-druen være bedst. Ønsker du rødvin, så vælg en salento fra Syditalien Kilde: Martin Nordkvist

Lidt også om vin til tomat