Ca. 5 min. ved 225° - traditionel ovn.
7997 kJ / 1911 kcal
517 kJ / 124 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 16,3 % | 5 g |
Kulhydrat: | 55,6 % | 16,9 g |
Fedt: | 28,1 % | 3,9 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
4 spsk
Æbleeddike
|
|
---|---|
4 spsk
Sukker
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
300 g
Fintsnittet hvidkål eller spidskål
|
|
2
Rødløg i halve, tynde ringe (ca. 200 g)
|
|
3 stilke
Bladselleri i tynde skiver (ca. 150 g)
|
6
Tykke skiver grovbrød (ca. 360 g)
|
|
---|---|
150 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
150 g
Bresaola - lufttørret okseinderlår i tynde skiver
|
|
1 bundt
Forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)
|
|
2 spsk
Finthakket rød chilipeber
|