Lun ostesandwich og syltet hvidkål

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

Hvidkålen kan minde lidt om coleslaw, bare uden mayonnaisen. Den er sprød og nem at tygge og spiller godt sammen med de lune ostebrød.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Syltet hvidkål

  • 4 spsk æbleeddike
  • 4 spsk sukker
  • 1 tsk groft salt
  • 300 g fintsnittet hvidkål eller spidskål
  • 2 rødløg i halve, tynde ringe (ca. 200 g)
  • 3 stilke bladselleri i tynde skiver (ca. 150 g)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Syltet hvidkål

Rør eddike, sukker og salt godt sammen i en stor skål. Vend hvidkål, løg og bladselleri godt rundt i eddikelagen. Lad kålen trække på køkkenbordet i mindst 10 min. Smag til og anret den syltede hvidkål i 4 skåle.

Del brødskiverne i halve og læg dem på en plade med bagepapir. Fordel osten på brødskiverne og gratiner dem øverst i ovnen. Anret kødet på de gratinerede ostebrød og drys med forårsløg og chili. Server de lune ostesandwich sammen med den syltede hvidkål.

Gratinering

Ca. 5 min. ved 225° - traditionel ovn.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9560 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,2 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag