Omelet med friske grøntsager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(17 vurderinger)

30 min

En dejlig let osteomelet med friske, sprøde grøntsager. Nem og hurtig aftensmad.

Ingredienser

Antal portioner

  • 300 g strimlede blandede grøntsager, fx slikærter, rødløg og rød og gul peberfrugt
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 75 g bresaola - lufttørret okseinderlår

Omelet - 2 stk.

Pynt

  • fintklippet purløg

Tilbehør

  • 120 g ristet groft rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland grøntsagerne med salt og peber. Smag til. Anret kødet på 2 tallerkener.

Omelet

Pisk æg, vand, salt og peber sammen. Lad halvdelen af olien blive varm ved jævn varme i en lille slip-let-pande (ca. 14 cm i diameter). Hæld halvdelen af æggeblandingen i panden og bag omeletten i ca. 1 min. Fordel 25 g revet ost på omeletten og bag den i yderligere ca. 2 min. Lad omeletten glide halvt af panden over på en tallerken. Kom halvdelen af grønsagerne på omeletten og fold ind over. Bag og anret den anden omelet på samme måde. Pynt med purløg og server straks med ristet rugbrød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3340 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,1 g
  • Protein: 34 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: