Omelet med friske grøntsager

Omelet med friske grøntsager

30 min
Omelet med grøntsager og ost er et lækkert måltid lige fra morgenmad, frokost og til aften. En grøntsagsomelet er nem og hurtig at tilberede og du kan bruge de grøntsager du har - eller har lyst til. Her foreslår vi at du bruger slikærter, løg og rød og grøn peberfrugt. Har du lyst til flere grøntsager er det oplagt at servere en frisk salat til.

Sådan gør du

  • Bland grøntsagerne med salt og peber. Smag til. Anret kødet på 2 tallerkener.
Omelet
  • Pisk æg, vand, salt og peber sammen. Lad halvdelen af olien blive varm ved jævn varme i en lille slip-let-pande (ca. 14 cm i diameter). Hæld halvdelen af æggeblandingen i panden og bag omeletten i ca. 1 min. Fordel 25 g revet ost på omeletten og bag den i yderligere ca. 2 min. Lad omeletten glide halvt af panden over på en tallerken. Kom halvdelen af grønsagerne på omeletten og fold ind over. Bag og anret den anden omelet på samme måde. Pynt med purløg og server straks med ristet rugbrød.
Mere inspiration

Prøv denne klassiske omelet med ost.

Omelet
30 min
Omelet
(10)
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2626 kJ / 628 kcal

Næringsindhold pr. 100g

375 kJ / 90 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 3,1 g
Protein: 29,8 % 6,6 g
Kulhydrat: 35,2 % 7,8 g
Fedt: 35 % 3,5 g

Ingredienser

Strimlede blandede grøntsager, fx slikærter, rødløg og rød og gul peberfrugt
300 g
Groft salt
¼ tsk
Friskkværnet peber
Bresaola - lufttørret okseinderlår
75 g
Omelet - 2 stk.
Æg
2
Vand
3 spsk
Et nip groft salt
Friskkværnet peber
Rapsolie
1 tsk
Cheasy® Revet Mozzarella 13%
50 g
Pynt
Fintklippet purløg
Tilbehør
Ristet groft rugbrød
120 g