Omelet med friske grøntsager

Bedømmelse

(14 vurderinger)

30 min

En dejlig let osteomelet med friske, sprøde grøntsager. Nem og hurtig aftensmad.

Ingredienser

Antal portioner
  • 300 g strimlede blandede grøntsager, fx slikærter, rødløg og rød og gul peberfrugt
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 75 g bresaola - lufttørret okseinderlår

Omelet - 2 stk.

Pynt

  • fintklippet purløg

Tilbehør

  • 120 g ristet groft rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland grøntsagerne med salt og peber. Smag til. Anret kødet på 2 tallerkener.

Omelet

Pisk æg, vand, salt og peber sammen. Lad halvdelen af olien blive varm ved jævn varme i en lille slip-let-pande (ca. 14 cm i diameter). Hæld halvdelen af æggeblandingen i panden og bag omeletten i ca. 1 min. Fordel 25 g revet ost på omeletten og bag den i yderligere ca. 2 min. Lad omeletten glide halvt af panden over på en tallerken. Kom halvdelen af grønsagerne på omeletten og fold ind over. Bag og anret den anden omelet på samme måde. Pynt med purløg og server straks med ristet rugbrød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3340 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,1 g
  • Protein: 34 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 29 %

Print

Kilde: