Små rispakker med bresaola og grønt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Hyggelig og nem lille ret til når vennerne dukker op. Alt kan gøres klar - vupti.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 200 g avocado i strimler (ca. 200 g)
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk havsalt, fx Læsø sydesalt
  • 12 plader rispapir (ca. 120 g)
  • 125 g strimlet bresaola - lufttørret okseinderlår
  • 75 g bladselleri i tynde strimler
  • 50 g strimlet hjertesalat

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend avocado, citronsaft og salt sammen. Dyp rispapiret et af gangen i meget varmt vand i ca. 15 sek. eller til pladen er helt blød. Tag den op, lad vandet dryppe let af og placer den udbredt på et spækbrædt. Læg kød, avocado, bladselleri og hjertesalat lidt ude i kanten og rul den sammen helt tæt og luk enderne ind.

Rør kvark, tomatrelish og salt sammen. Smag til og server tomatdressingen til rispakkerne.

Tips

Du kan komme alverdens fyld i fx laks, tun, gulerod, majs, squash - kun fantasien sætter grænser.
Det er meget hyggeligt at tage alle ingredienser med ind til bordet og lade gæsterne lave sine egne pakker.
Du kan også lave dem i forvejen og stille dem tildækket på køl UDEN at de rører hinanden. Tag dem ud 1 time inden gæsterne kommer.

Sådan skærer du en avocado

Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4650 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 33 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag