Små rispakker med bresaola og grønt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Hyggelig og nem lille ret til når vennerne dukker op. Alt kan gøres klar - vupti.

Ingredienser

Antal portioner
  • 200 g avocado i strimler
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk havsalt, fx Læsø sydesalt
  • 12 rispapir
  • 125 g strimlet bresaola - lufttørret okseinderlår
  • 75 g bladselleri i tynde strimler
  • 50 g strimlet hjertesalat

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend avocado, citronsaft og salt sammen. Dyp rispapiret et af gangen i meget varmt vand i ca. 15 sek. eller til pladen er helt blød. Tag den op, lad vandet dryppe let af og placer den udbredt på et spækbrædt. Læg kød, avocado, bladselleri og hjertesalat lidt ude i kanten og rul den sammen helt tæt og luk enderne ind.

Rør skyr, tomatrelish og salt sammen. Smag til og server tomatskyren til rispakkerne.

Tips

Du kan komme alverdens fyld i fx laks, tun, gulerod, majs, squash - kun fantasien sætter grænser.
Det er meget hyggeligt at tage alle ingredienser med ind til bordet og lade gæsterne lave sine egne pakker.
Du kan også lave dem i forvejen og stille dem tildækket på køl UDEN at de rører hinanden. Tag dem ud 1 time inden gæsterne kommer.

Sådan skærer du en avocado

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4630 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 33 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: