Du kan komme alverdens fyld i fx laks, tun, gulerod, majs, squash - kun fantasien sætter grænser. Det er meget hyggeligt at tage alle ingredienser med ind til bordet og lade gæsterne lave sine egne pakker. Du kan også lave dem i forvejen og stille dem tildækket på køl UDEN at de rører hinanden. Tag dem ud 1 time inden gæsterne kommer.
5120 kJ / 1224 kcal
569 kJ / 136 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 13,9 % | 4,6 g |
Kulhydrat: | 49,7 % | 16,6 g |
Fedt: | 36,4 % | 5,6 g |
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.
200 g
Avocado i strimler (ca. 200 g)
|
|
---|---|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Havsalt, fx Læsø sydesalt
|
|
12 plader
Rispapir (ca. 120 g)
|
|
125 g
Strimlet bresaola - lufttørret okseinderlår
|
|
75 g
Bladselleri i tynde strimler
|
|
50 g
Strimlet hjertesalat
|
2½ dl
Kvark
|
|
---|---|
3 spsk
Tomatrelish
|
|
½ tsk
Groft salt
|