Små rispakker med bresaola og grønt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Hyggelig og nem lille ret til når vennerne dukker op. Alt kan gøres klar - vupti.

Ingredienser

Antal portioner

  • 200 g avocado i strimler (ca. 200 g)
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk havsalt, fx Læsø sydesalt
  • 12 plader rispapir (ca. 120 g)
  • 125 g strimlet bresaola - lufttørret okseinderlår
  • 75 g bladselleri i tynde strimler
  • 50 g strimlet hjertesalat

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend avocado, citronsaft og salt sammen. Dyp rispapiret et af gangen i meget varmt vand i ca. 15 sek. eller til pladen er helt blød. Tag den op, lad vandet dryppe let af og placer den udbredt på et spækbrædt. Læg kød, avocado, bladselleri og hjertesalat lidt ude i kanten og rul den sammen helt tæt og luk enderne ind.

Rør kvark, tomatrelish og salt sammen. Smag til og server tomatdressingen til rispakkerne.

Tips

Du kan komme alverdens fyld i fx laks, tun, gulerod, majs, squash - kun fantasien sætter grænser.
Det er meget hyggeligt at tage alle ingredienser med ind til bordet og lade gæsterne lave sine egne pakker.
Du kan også lave dem i forvejen og stille dem tildækket på køl UDEN at de rører hinanden. Tag dem ud 1 time inden gæsterne kommer.

Sådan skærer du en avocado

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4650 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 33 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: