Små rispakker med bresaola og grønt
30 min
•

Hyggelig og nem lille ret til når vennerne dukker op. Alt kan gøres klar - vupti.
Ingredienser
200 g
Avocado i strimler (ca. 200 g)
|
|
---|---|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Havsalt, fx Læsø sydesalt
|
|
12 plader
Rispapir (ca. 120 g)
|
|
125 g
Strimlet bresaola - lufttørret okseinderlår
|
|
75 g
Bladselleri i tynde strimler
|
|
50 g
Strimlet hjertesalat
|
2½ dl
Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
---|---|
3 spsk
Tomatrelish
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Sådan gør du
Du kan komme alverdens fyld i fx laks, tun, gulerod, majs, squash - kun fantasien sætter grænser. Det er meget hyggeligt at tage alle ingredienser med ind til bordet og lade gæsterne lave sine egne pakker. Du kan også lave dem i forvejen og stille dem tildækket på køl UDEN at de rører hinanden. Tag dem ud 1 time inden gæsterne kommer.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
5122 kJ / 1224 kcal
Næringsindhold pr. 100g
569 kJ / 136 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 13,8 % | 4,6 g |
Kulhydrat: | 49,7 % | 16,6 g |
Fedt: | 36,5 % | 5,6 g |
Relateret video
Sådan skærer du en avocado
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.
