Små rispakker med bresaola og grønt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Hyggelig og nem lille ret til når vennerne dukker op. Alt kan gøres klar - vupti.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 200 g avocado i strimler (ca. 200 g)
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk havsalt, fx Læsø sydesalt
  • 12 plader rispapir (ca. 120 g)
  • 125 g strimlet bresaola - lufttørret okseinderlår
  • 75 g bladselleri i tynde strimler
  • 50 g strimlet hjertesalat

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend avocado, citronsaft og salt sammen. Dyp rispapiret et af gangen i meget varmt vand i ca. 15 sek. eller til pladen er helt blød. Tag den op, lad vandet dryppe let af og placer den udbredt på et spækbrædt. Læg kød, avocado, bladselleri og hjertesalat lidt ude i kanten og rul den sammen helt tæt og luk enderne ind.

Rør kvark, tomatrelish og salt sammen. Smag til og server tomatdressingen til rispakkerne.

Tips

Du kan komme alverdens fyld i fx laks, tun, gulerod, majs, squash - kun fantasien sætter grænser.
Det er meget hyggeligt at tage alle ingredienser med ind til bordet og lade gæsterne lave sine egne pakker.
Du kan også lave dem i forvejen og stille dem tildækket på køl UDEN at de rører hinanden. Tag dem ud 1 time inden gæsterne kommer.

Sådan skærer du en avocado

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4650 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 33 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag