Små oksekødspakker med hot rabarberkompot

Små oksekødspakker med hot rabarberkompot

45 min Hovedret

Lækre små hapsere der dyppes i hot kompot og mild hytteost.

Mere inspiration

Prøv disse lækre samosas - som snack, forret eller som tapas.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9105 kJ / 2176 kcal

Næringsindhold pr. 100g

520 kJ / 124 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 24,8 % 7,6 g
Kulhydrat: 51,2 % 15,7 g
Fedt: 24 % 3,4 g
Relateret video
Sådan bruger du rabarber

Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.

Ingredienser