Forårsrullerne kan steges i ovnen. Pensl dem med olie og steg dem ca. 15 min. ved 225° - traditionel ovn. Vend dem efter 10 min.
Hvis ikke du har et termometer, kan du teste oliens temperatur ved at stege en bid lyst brød. Alternativt stikke et grillspyd eller en tandstik af træ i olien. Det skal syde omkring brødet/træet, når det kommer i olien.
Forårsrullerne kan fryses rå. Dybsteg forårsrullerne direkte fra fryseren uden at tø dem først.
22975 kJ / 5491 kcal
1142 kJ / 273 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 2,6 % | 1,7 g |
Kulhydrat: | 19,8 % | 13,3 g |
Fedt: | 77,6 % | 24 g |
Prøv også at lave hjemmelavede forårsruller med kød.
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
2 tsk
Rapsolie
|
|
---|---|
1 tsk
Karry
|
|
1
Finthakket løg
|
|
2
Finthakket fed hvidløg
|
|
2 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
400 g
Finthakkede champignoner
|
|
2 spsk
Sojasauce
|
|
400 g
Fintsnittet hvidkål eller spidskål
|
|
2 spsk
Fiskesauce
|
|
50 g
Snittede forårsløg
|
|
75 g
Finthakket rød peberfrugt
|
20 plader
Frossen, optøet forårsrulledej (ca. 19 x 19 cm)
|
---|
2 spsk
Hvedemel
|
|
---|---|
2 spsk
Vand
|
½ liter
Rapsolie
|
---|
1 dl
Sød chilisauce
|
---|