Vegetariske forårsruller

Vegetariske forårsruller

60+ min
Fryseegnet
Dybstegte vegetariske forårsruller med fyld af grøntsager; svampe, kål, løg og peberfrugt. Alle grøntsager kan bruges, så brug gerne dem, du har. Det er ikke så vanskeligt at lave hjemmelavede forårsruller - prøv selv med denne opskrift. Det tager dog lidt tid, så vælg evt. at lave en stor portion, når du er igang - og frys nogle af dem "rå". Forårsrullerne bliver dybstegt i olie, men kan også ovnsteges. Server de vegetariske forårsruller med sød chilisauce.
Mere inspiration

Prøv også at lave hjemmelavede forårsruller med kød.

Forårsruller
60+ min
Forårsruller
(2)
Velbekomme!
Tilberedningstip

Forårsrullerne kan steges i ovnen. Pensl dem med olie og steg dem ca. 15 min. ved 225° - traditionel ovn. Vend dem efter 10 min.

Tip

Hvis ikke du har et termometer, kan du teste oliens temperatur ved at stege en bid lyst brød. Alternativt stikke et grillspyd eller en tandstik af træ i olien. Det skal syde omkring brødet/træet, når det kommer i olien.

Frysetip

Forårsrullerne kan fryses rå. Dybsteg forårsrullerne direkte fra fryseren uden at tø dem først.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

22950 kJ / 5485 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1136 kJ / 272 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 3 % 2 g
Kulhydrat: 19,7 % 13,1 g
Fedt: 77,3 % 23,7 g
Relateret video
Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål. 

Ingredienser