Prøv også at lave hjemmelavede forårsruller med kød.
Forårsrullerne kan steges i ovnen. Pensl dem med olie og steg dem ca. 15 min. ved 225° - traditionel ovn. Vend dem efter 10 min.
Hvis ikke du har et termometer, kan du teste oliens temperatur ved at stege en bid lyst brød. Alternativt stikke et grillspyd eller en tandstik af træ i olien. Det skal syde omkring brødet/træet, når det kommer i olien.
Forårsrullerne kan fryses rå. Dybsteg forårsrullerne direkte fra fryseren uden at tø dem først.
23055 kJ / 5510 kcal
1141 kJ / 273 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 2,9 % | 1,9 g |
Kulhydrat: | 19,8 % | 13,3 g |
Fedt: | 77,3 % | 23,9 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
Rapsolie
|
2 tsk |
---|---|
Karry
|
1 tsk |
Finthakket løg (ca. 75 g)
|
1 |
Finthakket fed hvidløg
|
2 |
Fintrevet frisk ingefær
|
1 spsk |
Finthakkede champignoner
|
400 g |
Sojasauce
|
2 spsk |
Fintsnittet hvidkål
|
400 g |
Thai fiskesauce
|
4 spsk |
Snittede forårsløg
|
50 g |
Finthakket rød peberfrugt
|
75 g |
Frossen, optøet forårsrulledej (ca. 19 x 19 cm)
|
20 plader |
---|
Hvedemel
|
2 spsk |
---|---|
Vand
|
2 spsk |
Rapsolie
|
½ liter |
---|
Sød chilisauce
|
1 dl |
---|