Små pizzabrød

Bedømmelse

(11 vurderinger)

30 min

Nem og hurtig opskrift på lækre små pizzabrød. Pizzabrødene er perfekte som frokost og har en dejlig smag.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 dåse flåede tomater
  • 1 flute (ca. 50 cm)
  • 25 g smør
  • 1 finthakket zittauerløg (ca. 75 g)
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 1 spsk tomatketchup
  • 1 tsk tørret oregano
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 100 g skinke i tynde strimler
  • 100 g Karolines Køkken® revet Mozzarella 15% Mozzarella

Pynt

  • friske oreganoblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom tomaterne i en skål og hak dem groft. Hæld dem til afdrypning i en sigte. Skær fluten i 4 stykker og del dem på langs. Smør de 8 halve stykker brød med smør. Bland de afdryppede tomater med løg, hvidløg, tomatketchup, oregano, salt og peber. Fordel tomatblandingen på flutestykkerne. Læg herpå skinke og ost. Gratiner de 8 pizzabrød midt i ovnen.

Gratinering

Ca. 10 min. ved 225° - traditionel ovn.

Tip

I stedet for 8 halve flutestykker kan du bruge 4 hele pitabrød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,8 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 34 %

Print

Kilde: