Små pizzabrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

30 min

Nem og hurtig opskrift på lækre små pizzabrød. Pizzabrødene er perfekte som frokost og har en dejlig smag.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 dåse flåede tomater
  • 1 flute (ca. 50 cm)
  • 25 g smør
  • 1 finthakket zittauerløg (ca. 75 g)
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 1 spsk tomatketchup
  • 1 tsk tørret oregano
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 100 g skinke i tynde strimler
  • 100 g Karolines Køkken® revet Mozzarella 15% Mozzarella

Pynt

  • friske oreganoblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom tomaterne i en skål og hak dem groft. Hæld dem til afdrypning i en sigte. Skær fluten i 4 stykker og del dem på langs. Smør de 8 halve stykker brød med smør. Bland de afdryppede tomater med løg, hvidløg, tomatketchup, oregano, salt og peber. Fordel tomatblandingen på flutestykkerne. Læg herpå skinke og ost. Gratiner de 8 pizzabrød midt i ovnen.

Gratinering

Ca. 10 min. ved 225° - traditionel ovn.

Tip

I stedet for 8 halve flutestykker kan du bruge 4 hele pitabrød.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,8 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 34 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: