Små svenske julekrebinetter

Bedømmelse

(3 vurderinger)

60+ min

Små svenske julekrebinetter er en nem og lækker opskrift med hakket kalvekød eller hakket oksekød. Glæd dig til at nyde disse lækre krebinetter med et twist af allehånde.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør det hakkede kød med salt i ca. 1 min. Rør æggeblommer, fløde og allehånde i. Form kødet til 16 små krebinetter. Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande. Steg krebinetterne ca. 3 min. på hver side, eller til de er gennemstegte.

Tip

Krebinetterne smager dejligt med en rødkålssalat, fx rødkålssalat med pærer - se link. Eller sammen med flødeskum, der er smagt til med tyttebær. Server med brød til.

Frysetip

Lad dem tø og varm den i ca. 1 min. i en pande med gyldent smør- og rapsolie.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6820 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 2 %
  • Fedt: 74 %

Print

Kilde: