Små svenske julekrebinetter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

60+ min

Små svenske julekrebinetter er en nem og lækker opskrift med hakket kalvekød eller hakket oksekød. Glæd dig til at nyde disse lækre krebinetter med et twist af allehånde.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør det hakkede kød med salt i ca. 1 min. Rør æggeblommer, fløde og allehånde i. Form kødet til 16 små krebinetter. Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande. Steg krebinetterne ca. 3 min. på hver side, eller til de er gennemstegte.

Frysetip

Lad dem tø og varm den i ca. 1 min. i en pande med gyldent smør- og rapsolie.

Tip

Krebinetterne smager dejligt med en rødkålssalat, fx rødkålssalat med pærer - se link. Eller sammen med flødeskum, der er smagt til med tyttebær. Server med brød til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6820 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 2 %
  • Fedt: 74 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: