Små svenske julekrebinetter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

60+ min

Små svenske julekrebinetter er en nem og lækker opskrift med hakket kalvekød eller hakket oksekød. Glæd dig til at nyde disse lækre krebinetter med et twist af allehånde.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør det hakkede kød med salt i ca. 1 min. Rør æggeblommer, fløde og allehånde i. Form kødet til 16 små krebinetter. Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande. Steg krebinetterne ca. 3 min. på hver side, eller til de er gennemstegte.

Frysetip

Lad dem tø og varm den i ca. 1 min. i en pande med gyldent smør- og rapsolie.

Tip

Krebinetterne smager dejligt med en rødkålssalat, fx rødkålssalat med pærer - se link. Eller sammen med flødeskum, der er smagt til med tyttebær. Server med brød til.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6820 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 2 %
  • Fedt: 74 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag