Små svenske julekrebinetter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

60+ min

Små svenske julekrebinetter er en nem og lækker opskrift med hakket kalvekød eller hakket oksekød. Glæd dig til at nyde disse lækre krebinetter med et twist af allehånde.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør det hakkede kød med salt i ca. 1 min. Rør æggeblommer, fløde og allehånde i. Form kødet til 16 små krebinetter. Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande. Steg krebinetterne ca. 3 min. på hver side, eller til de er gennemstegte.

Frysetip

Lad dem tø og varm den i ca. 1 min. i en pande med gyldent smør- og rapsolie.

Tip

Krebinetterne smager dejligt med en rødkålssalat, fx rødkålssalat med pærer - se link. Eller sammen med flødeskum, der er smagt til med tyttebær. Server med brød til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6820 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 2 %
  • Fedt: 74 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: