Smørrebrød med paneret fisk
30 min
•
Selvom man kan nyde smørrebrød hele året, så er dettte stykke ekstra lækkert i den danske sommer, hvor råvarerne er i sæson og det hele bare er mere sprødt, friskt og lækkert. Smørrebrød er et hit til både frokost og aftensmad. Hvorfor ikke invitere vennerne på smørrebrød næste gang?
Ingredienser
|
75 g
Pankorasp
|
|
|---|---|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet 5-peberblanding
|
|
|
4
Skrubbefileter (ca. 250 g)
|
|
|
1
Æg
|
|
|
25 g
Smør
|
|
4
Store, tykke grønne asparges
|
|
|---|---|
|
4 skiver
Rugbrød
|
|
|
25 g
Smør
|
|
|
50 g
Små salat fx mizunasalat
|
|
|
4 spsk
Grov piccalilly
|
Pynt
|
Spiselige blomster
|
|---|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
808 kJ / 193 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 3,4 g |
| Protein: | 9,6 g |
| Fedt: | 7,4 g |
| Kulhydrat: | 21,8 g |