Sød mos med sprød topping

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(13 vurderinger)

30 min

Denne søde kartoffelmos kan spises af selv de mindste. Saucen med kapers og sprøde kartoffelstykker giver en god konsistens og smag til retten.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • kviste af kruspersille

Hertil

  • 4 grillede hakkebøffer
  • 240 g ristet grovbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær kartofler og persillerødder i mindre stykker. Kom dem i en gryde med kogende vand og kog dem ved jævn varme og under låg i ca. 15 min. - eller til de er møre. Damp dem tørre. Mos kartofler og persillerødder evt. med en kartoffelstøder eller et piskeris. Tilsæt fløde, salt, peber og evt. lidt kogevand - til mosen har en passende konsistens. Smag til.

Sprød topping

Skær kartoflen i små tern og kom dem i en lille gryde sammen med fløde og kapers. Bring saucen i kog under omrøring og kog den i ca. 2 min. Tag gryden af varmen og tilsæt persille. Smag til.

Anret mosen i et fad og hæld flødesaucen over. Pynt med persillekviste og server sammen med brød og grillede hakkebøffer.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10670 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 54,5 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag