Sød mos med sprød topping

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

30 min

Denne søde kartoffelmos kan spises af selv de mindste. Saucen med kapers og sprøde kartoffelstykker giver en god konsistens og smag til retten.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • kviste af kruspersille

Hertil

  • 4 grillede hakkebøffer
  • 240 g ristet grovbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær kartofler og persillerødder i mindre stykker. Kom dem i en gryde med kogende vand og kog dem ved jævn varme og under låg i ca. 15 min. - eller til de er møre. Damp dem tørre. Mos kartofler og persillerødder evt. med en kartoffelstøder eller et piskeris. Tilsæt fløde, salt, peber og evt. lidt kogevand - til mosen har en passende konsistens. Smag til.

Sprød topping

Skær kartoflen i små tern og kom dem i en lille gryde sammen med fløde og kapers. Bring saucen i kog under omrøring og kog den i ca. 2 min. Tag gryden af varmen og tilsæt persille. Smag til.

Anret mosen i et fad og hæld flødesaucen over. Pynt med persillekviste og server sammen med brød og grillede hakkebøffer.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10670 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 54,5 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 29 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: