Hvis du bruger almindelig pasta, kan det være retten skal have et par minutter mere, især hvis du bruger fuldkornspasta. Når pastaen er tilpas, er retten klar. Hvis du hakker hele chilien med kerner og de hvide vægge, får du en god styrke på chilien. Men chilier er meget forskellige i styrke, så smag dig frem.
9863 kJ / 2357 kcal
525 kJ / 125 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 22,5 % | 6,9 g |
Kulhydrat: | 49,3 % | 15,2 g |
Fedt: | 28,2 % | 4 g |
Her har vi endnu en nem opskrift med pasta.
300 g
Søde kartofler i små tern
|
|
---|---|
250 g
Linsepasta
|
|
150 g
Revet mozzarellaost
|
|
250 g
Skyllede hele cherrytomater
|
|
2
Rødløg i tykke både (ca. 150 g)
|
|
2
Store fed hvidløg i skiver
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
6 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
100 g
Skyllede babyspinatblade
|
50 g
Grofthakkede salte cashewnødder
|
---|