One pot med linsepasta

One pot med linsepasta

25 min
One pot med linsepasta er nem aftensmad, hvor du får en masse gode råvarer samlet i en gryde. En one pot er nem og overskuelig - og giver ikke meget opvask, da alt tilberedes i samme gryde. I denne one pot bruger vi linsepasta, som har et højere indhold af protein og lavere kulhydratindhold end almindelig pasta - men du kan naturligvis også bruge almindelig pasta - gerne penne. Velbekomme!

Sådan gør du

One pot
  • Kom de søde kartofler i en mellemstor gryde og tilsæt pasta, mozzarella (gem lidt ost til pynt), tomater, rødløg, hvidløg, chili og salt.
  • Hæld bouillon ved, bring retten i kog og lad den koge ved jævn varme og under låg, i ca. 15 min., til pastaen er al dente - rør af og til.
  • Vend spinat i sammen med det sidste mozzarella.
  • Drys med cashewnødder og server direkte fra gryden.
Mere inspiration

Her har vi endnu en nem opskrift med pasta.

Velbekomme!
Tips

Hvis du bruger almindelig pasta, kan det være retten skal have et par minutter mere, især hvis du bruger fuldkornspasta. Når pastaen er tilpas, er retten klar. Hvis du hakker hele chilien med kerner og de hvide vægge, får du en god styrke på chilien. Men chilier er meget forskellige i styrke, så smag dig frem.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9795 kJ / 2341 kcal

Næringsindhold pr. 100g

521 kJ / 125 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,1 g
Protein: 23,1 % 7,1 g
Kulhydrat: 49,1 % 15 g
Fedt: 27,8 % 3,9 g
Relateret video
One pot med linsepasta

Ingredienser

One pot
Søde kartofler i små tern
300 g
Linsepasta
250 g
Cheasy® Revet Mozzarella 13%
150 g
Skyllede hele cherrytomater
250 g
Rødløg i tykke både (ca. 150 g)
2
Store fed hvidløg i skiver
2
Finthakket rød chilipeber
1 spsk
Groft salt
1 tsk
Grøntsagsbouillon
6 dl
Skyllede babyspinatblade
100 g
Pynt
Grofthakkede salte cashewnødder
50 g