Hvis du bruger almindelig pasta, kan det være retten skal have et par minutter mere, især hvis du bruger fuldkornspasta. Når pastaen er tilpas, er retten klar. Hvis du hakker hele chilien med kerner og de hvide vægge, får du en god styrke på chilien. Men chilier er meget forskellige i styrke, så smag dig frem.
7910 kJ / 1891 kcal
421 kJ / 101 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 27,7 % | 6,9 g |
Kulhydrat: | 47 % | 11,6 g |
Fedt: | 25,3 % | 2,9 g |
300 g
Søde kartofler i små tern
|
|
---|---|
250 g
Linsepasta
|
|
150 g
Revet mozzarellaost
|
|
250 g
Skyllede hele cherrytomater
|
|
2
Rødløg i tykke både (ca. 150 g)
|
|
2
Store fed hvidløg i skiver
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
6 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
100 g
Skyllede babyspinatblade
|
50 g
Grofthakkede salte cashewnødder
|
---|