Her har vi endnu en nem opskrift med pasta.
Hvis du bruger almindelig pasta, kan det være retten skal have et par minutter mere, især hvis du bruger fuldkornspasta. Når pastaen er tilpas, er retten klar. Hvis du hakker hele chilien med kerner og de hvide vægge, får du en god styrke på chilien. Men chilier er meget forskellige i styrke, så smag dig frem.
9795 kJ / 2341 kcal
521 kJ / 125 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 23,1 % | 7,1 g |
Kulhydrat: | 49,1 % | 15 g |
Fedt: | 27,8 % | 3,9 g |
Søde kartofler i små tern
|
300 g |
---|---|
Linsepasta
|
250 g |
Cheasy® Revet Mozzarella 13%
|
150 g |
Skyllede hele cherrytomater
|
250 g |
Rødløg i tykke både (ca. 150 g)
|
2 |
Store fed hvidløg i skiver
|
2 |
Finthakket rød chilipeber
|
1 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Grøntsagsbouillon
|
6 dl |
Skyllede babyspinatblade
|
100 g |
Grofthakkede salte cashewnødder
|
50 g |
---|