Sødstærk marineret fisk til nudler og savojkål
30 min
Nøglehulsmærket opskrift

Sødstærk marineret fisk til nudler og savojkål

Nemt, hurtigt og hot....en sød og stærk marinade hvor halvdelen bruges til at marinere fisk i - den anden halvdel bruges til dressing.
Nøglehulsmærket opskrift
30 min
Nøglehulsmærket opskrift
Bedømmelse (11 vurderinger)

Min bedømmelse:

Sødstærk marineret fisk til nudler og savojkål

Nøglehulsmærket opskrift

Nemt, hurtigt og hot....en sød og stærk marinade hvor halvdelen bruges til at marinere fisk i - den anden halvdel bruges til dressing.

Antal portioner
  • 2½ dl Karolines Køkken® Skyr 0,2%
  • 2 spsk brun farin
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber
  • 1 spsk fintrevet frisk ingefær
  • ½ spsk friskpresset limesaft
  • ¾ tsk groft salt
  • 500 g kullerfileter i store tern (ca. 4 x 4 cm)
  • 2 spsk rapsolie
  • 2 spsk vand
  • 250 g tørrede fuldkornsnudler
  • 3 liter vand
  • 1½ tsk groft salt
  • 600 g fintstrimlet savojkål
  • 75 g grofthakkede saltede cashewnødder
  • ½ limefrugt i små stykker

Fremgangsmåde:

Vend det syrnede produkt, farin, chili, ingefær, limesaft og salt sammen til en marinade. Tag ca. halvdelen af marinaden fra og vend fiskestykkerne heri. Lad 1 spsk af fedtstoffet blive gyldent i en pande. Steg halvdelen af fiskestykkerne ca. 2 min. på hver side (ca. 4 min. i alt). Tag fiskestykkerne op og hold dem varme. Steg resten af fisken i den sidste spiseske fedtstof.

Rør imens vand i resten af marinaden (til en sødstærk dressing) og stil den tildækket i køleskabet.

Kom nudlerne i en stor gryde med kogende vand tilsat salt. Efter ca. 3 min. under omrøring, er nudlerne "løst op" og møre uden at være bløde. Tilsæt savojkål og lad nudler og kål dryppe af i et dørslag.

Rør den sødstærke dressing op og smag til. Kom nudler og savojkål i et varmt fad. Drys de stegte fiskestykker, cashewnødder og limefrugt henover og server retten med den sødstærke dressing.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,5 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 23 %
Print