Sous vide

Sous vide

Med en Sous Vide varmebehandling sikrer du dig den helt kontrolerede og helt perfekte tilberedning. Her bruger vi metoden til rostbeef, men du kan bruge Sous vide til alle kødstykker, fisk og grøntsager.

Sådan gør du

  • Til Sous vide udstyr hører en Sous vide stang (en rouner), en vakuumeringsmaskine og en gryde eller andet, der kan fungere som vandbad.
  • Fyld gryden halvt op med vand og tilslut din Sous vide stang/rouner.
  • Indstil temperaturen til 57°, vakumer din rostbeef og tilbered den i vandbadet i 7 timer.
  • Brun stegen af og server straks.

For en mere rød tilberedning, indstil temperaturen til 55°, og modsat 60° for en mindre rød tilberedning.

Energiindhold for hele retten:

7565 kJ / 1808 kcal

Næringsindhold pr. 100g

504 kJ / 121 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: -
Protein: 76,5 % 22,7 g
Kulhydrat: 0 %
Fedt: 23,5 % 3,2 g

Ingredienser

1½ kg Roastbeef