Sous vide

Sous vide

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

Med en Sous Vide varmebehandling sikrer du dig den helt kontrolerede og helt perfekte tilberedning. Her bruger vi metoden til rostbeef, men du kan bruge Sous vide til alle kødstykker, fisk og grøntsager.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

Antal portioner

  • 1½ kg roastbeef

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Til Sous vide udstyr hører en Sous vide stang (en rouner), en vakuumeringsmaskine og en gryde eller andet, der kan fungere som vandbad.
  2. Fyld gryden halvt op med vand og tilslut din Sous vide stang/rouner.
  3. Indstil temperaturen til 55°, vakumer din rostbeef og tilbered den i vandbadet i 7 timer.
  4. Brun stegen af og server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7553 kJ / 1805 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0 g
  • Protein: 73,3 %
  • Kulhydrat: 1 %
  • Fedt: 25,7 %

Print

Andre gode forslag