

Spaghetti i cremet champignonsauce
30 min
Teriyakisauce består af japansk sojasauce, sake og sukker eller honning, der koges ind til en lidt sirupsagtig konsistens.
Ingredienser
Antal portioner
- 10 g smør
- 300 g kyllingefilet i 2 cm skiver
- 225 g champignoner i kvarte
- 4 dl Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8%
- 4 spsk teriyakisauce - japansk grill- og stegesauce
- 400 g frosne grønne bønner
- ½ tsk groft salt
- friskkværnet peber
- 3 liter vand
- 1 spsk groft salt
- 400 g tørret spaghetti
- 2 dl grofthakkede friske basilikumblade
Pynt
- frisk basilikumblad
- groftkværnet peber
Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000
Sådan gør du
Sådan gør du
Lad fedtstoffet blive varmt i en sauterpande. Steg kyllingekødet ved kraftig varme i ca. 3 min. - vend af og til. Tag kødet op. Kom champignonerne i panden og steg dem, stadig ved kraftig varme, i ca. 5 min. Tag champignonerne op. Kom fløde, teriyakisauce og frosne bønner i panden og bring det i kog under omrøring. Kom kyllingekød, champignoner, salt og peber i saucen og bring den atter i kog. Smag til.
Bring imens vand tilsat salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kog spaghettien 8-10 min. til den er mør uden at være blød. Lad spaghettien dryppe af i et dørslag. Kom spaghettien i en varm, stor skål. Drys med basilikum og hæld den cremede champignonsauce over. Server straks.
Sådan koger du pasta
Næringsindhold
- Energiindhold for hele retten: 10690 kJ
- Energifordeling:
- Fiber: 31,4 g
- Protein: 23 %
- Kulhydrat: 58 %
- Fedt: 19 %