Spaghetti i cremet champignonsauce
30 min

Spaghetti i cremet champignonsauce

Teriyakisauce består af japansk sojasauce, sake og sukker eller honning, der koges ind til en lidt sirupsagtig konsistens.
Bedømmelse (7 vurderinger)

Min bedømmelse:

Spaghetti i cremet champignonsauce

Teriyakisauce består af japansk sojasauce, sake og sukker eller honning, der koges ind til en lidt sirupsagtig konsistens.

Antal portioner
  • 10 g smør
  • 300 g kyllingefileter i 2 cm skiver
  • 225 g champignoner i kvarte
  • 4 dl Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8%
  • 4 spsk teriyakisauce - japansk grill- og stegesauce
  • 400 g frosne grønne bønner
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 400 g tørret spaghetti
  • 2 dl grofthakkede friske basilikumblade

Pynt

  • friske basilikumblade
  • groftkværnet peber

Fremgangsmåde:

Lad fedtstoffet blive varmt i en sauterpande. Steg kyllingekødet ved kraftig varme i ca. 3 min. - vend af og til. Tag kødet op. Kom champignonerne i panden og steg dem, stadig ved kraftig varme, i ca. 5 min. Tag champignonerne op. Kom fløde, teriyakisauce og frosne bønner i panden og bring det i kog under omrøring. Kom kyllingekød, champignoner, salt og peber i saucen og bring den atter i kog. Smag til.

Bring imens vand tilsat salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kog spaghettien 8-10 min. til den er mør uden at være blød. Lad spaghettien dryppe af i et dørslag. Kom spaghettien i en varm, stor skål. Drys med basilikum og hæld den cremede champignonsauce over. Server straks.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10690 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,4 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 19 %
Print