Spaghetti med grillede grøntsager
30 min
•
Kulørte og saftige grillede grøntsager til pasta. Spaghetti med grillede grøntsager går rent ind hos både børn og voksne.
Ingredienser
Spaghetti
|
3 liter
Vand
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Groft salt
|
|
|
400 g
Tørret fuldkornsspaghetti
|
Grillede grøntsager
|
½
Uskrællet hokkaido græskar i meget tynde skiver (ca. 300 g)
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
|
1
Aubergine i 1 cm skiver (ca. 300 g)
|
|
|
300 g
Cocktailtomater i halve (ca. g)
|
Drys
|
200 g
Salatost i tern
|
|
|---|---|
|
3 dl
Grofthakkede blade af bredbladet persille
|
|
|
1 tsk
Citronpeber
|
Sådan gør du
Spaghetti
Grillede grøntsager
Drys
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Vil du have lidt mere fedme i retten, kan du servere olivenolie ved siden af, som I selv kommer på.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
425 kJ / 102 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,6 g |
| Protein: | 4,4 g |
| Fedt: | 3,3 g |
| Kulhydrat: | 13,4 g |