Spaghetti med broccoli og chili

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Nem og velsmagende pastaret med smeltet ost....italiensk mad når den er bedst - i al sin enkelthed.

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 400 g tørret spaghetti, fx fuldkorn

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en gryde. Kog spaghettien 8-10 min. til den er mør uden at være blød. Tag 3 dl kogevand fra og lad spaghettien dryppe af i et dørslag. Kom spaghettien tilbage i gryden.

Lad imens halvdelen af smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits chili og hvidløg i ca. ½ min. Tilsæt broccoli og svits i yderligere ca. 1 min. Tilsæt salt og de 3 dl kogevand og damp broccolien ved kraftig varme og uden låg i ca. 3 min. Vend broccoli og væde, ost og resten af smørret sammen med spaghettien. Hæld retten i en stor varm skål og server straks.

Tip

Vil man have en meget stærk ret, kan man lade være med at fjerne de hvide vægge i chilifrugterne - det er der meget af styrken sidder. Man kan "skrue op og ned" for styrken afhængig af hvor meget af de hvide vægge man tager med.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11390 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 57,7 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: