Spaghetti med flanksteak, tomater, hytteost og basilikum
30 min
•
Hurtig og smagfuld pastaret. Smager også dejligt med ramsløg når der er sæson for det.
Ingredienser
Flanksteak
|
25 g
Smør
|
|
|---|---|
|
1
Flanksteak (ca. 400 g)
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2½ liter
Vand
|
|
|---|---|
|
2½ tsk
Groft salt
|
|
|
300 g
Tørret fuldkornsspaghetti
|
|
|
500 g
Cocktailtomater
|
|
|
75 g
Kapers - uden lage
|
|
|
2 tsk
Sambal oelek
|
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
50 g
Grofthakkede basilikumblade eller ramsløgsblade
|
|
|---|---|
|
200 g
Hytteost
|
Sådan gør du
Flanksteak
Tip
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
423 kJ / 101 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,9 g |
| Protein: | 8 g |
| Fedt: | 2,7 g |
| Kulhydrat: | 11 g |
Relateret video
Sådan koger du pasta
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.