Syrlig grøntsagspasta med alt godt fra havet
45 min
•
Få sat fisk og skaldyr på menuen med denne lækre og velsmagende pastaret svøbt i citrus.
Ingredienser
|
150 g
Pillede perleløg, fx røde
|
|
|---|---|
|
20 g
Smør
|
|
|
1
Stort finthakket fed hvidløg
|
|
|
300 g
Havtaskehale i tern (ca. 2 x 3 cm)
|
|
|
200 g
Skrællede gule beder i halve skiver - eller gulerødder i skiver
|
|
|
½ liter
Mælkesauce
|
|
|
250 g
Rejer
|
|
|
250 g
Cherrytomater i halve
|
|
|
250 g
Rensede friske blåmuslinger i skal
|
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
250 g
Frisk pasta
|
|
|---|---|
|
1 dl
Finthakkede basilikumblade
|
Tilbehør
|
250 g
Groft flute
|
|---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan variere fisk og skaldyr efter smag og behag. Anvend evt. en frostblanding for en let og hurtig løsning.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
392 kJ / 94 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,1 g |
| Protein: | 7,1 g |
| Fedt: | 2,2 g |
| Kulhydrat: | 11,2 g |