Spaghetti med torsk og muslinger

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

30 min

Spaghetti nu med fisk - i stedet for den velkendte bolognese!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 2½ liter vand
  • 2½ tsk groft salt
  • 350 g tørret fuldkornsspaghetti
  • 1 grøn squash i små tern (ca. 300 g)
  • 2 fennikler i tynde strimler (ca. 300 g)

Tilbehør

  • 1 citron (usprøjtet) i både

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en stor gryde. Kog spaghettien i ca. 10 min. til den er mør uden at være blød. Kom squash og fennikel i kogevandet og lad derefter spaghetti og grøntsager dryppe af i et dørslag.

Hæld imens lagen fra muslingerne - gem lagen. Check muslingerne for eventuelle skaller o.l. Lad smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt karry og lad det bruse af i ca. 10 sek. Rør melet i smørret og kom derefter muslingelage og fløde i under omrøring. Tilsæt salt og peber. Kog saucen ved svag varme og under låg i ca. 2 min. - rør af og til. Læg torskestykkerne i saucen og kog fisken ved svag varme og under låg i ca. 2 min. Tilsæt muslinger og dild, varm hurtigt saucen igennem og smag til.

Kom spaghetti og grøntsager i en stor varm skål. Hæld torske- og muslingesaucen over og fordel citronbådene på toppen. Server straks.

Sådan laver du en opbagt sovs

Har du brug for en hjælpende hånd til sovsen? Karolines Køkkenskole viser dig med få trin grundopskriften på en opbagt sovs.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9210 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 43,5 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 19 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag