Spaghetti med torsk og muslinger
30 min

Spaghetti med torsk og muslinger

Spaghetti nu med fisk - i stedet for den velkendte bolognese!
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Spaghetti med torsk og muslinger

Spaghetti nu med fisk - i stedet for den velkendte bolognese!

Antal portioner
  • 2½ liter vand
  • 2½ tsk groft salt
  • 350 g tørret fuldkornsspaghetti
  • 1 grøn squash i små tern (ca. 300 g)
  • 2 fennikler i tynde strimler (ca. 300 g)
  • 1 dåse muslinger (ca. 200 g)
  • 10 g smør
  • 1 tsk ostindisk karry
  • 1½ tsk hvedemel
  • ¼ liter Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8%
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 300 g renset torskefilet i mundrette bidder
  • ¾ dl hakkede friske dildkviste

Tilbehør

  • 1 citron i både

Fremgangsmåde:

Bring vand tilsat salt i kog i en stor gryde. Kog spaghettien i ca. 10 min. til den er mør uden at være blød. Kom squash og fennikel i kogevandet og lad derefter spaghetti og grøntsager dryppe af i et dørslag.

Hæld imens lagen fra muslingerne - gem lagen. Chek muslingerne for eventuelle skaller o.l. Lad smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt karry og lad det bruse af i ca. 10 sek. Rør melet i smørret og kom derefter muslingelage og fløde i under omrøring. Tilsæt salt og peber. Kog saucen ved svag varme og under låg i ca. 2 min. - rør af og til. Læg torskestykkerne i saucen og kog fisken ved svag varme og under låg i ca. 2 min. Tilsæt muslinger og dild, varm hurtigt saucen igennem og smag til.

Kom spaghetti og grøntsager i en stor varm skål. Hæld torske- og muslingesaucen over og fordel citronbådene på toppen. Server straks.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8990 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 43,5 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 19 %
Print