Hurtig aftensmad med ravioli og tomatsauce
10643 kJ / 2544 kcal
537 kJ / 128 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 24,6 % | 7,8 g |
Kulhydrat: | 53,2 % | 16,8 g |
Fedt: | 22,2 % | 3,2 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
Tørret hvid pasta, fx amorosi, penne eller skruer
|
400 g |
---|
Pillede, kogte rejer - hvis frosne, skal de optøes først
|
400 g |
---|---|
Smør
|
50 g |
Stærk paprika
|
2 tsk |
Friskpresset friskpresset citronsaft
|
1 dl |
Sukker
|
½ tsk |
Groft salt
|
1½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Optøede, frosne ekstrafine ærter
|
450 g |
Klippet frisk dild
|
½ dl |
Revet parmesanost
|
4 spsk |
---|
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
---|