Pasta med rejer, dild og citron

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

30 min

Pasta med rejer, dild og citron er en lækker og hurtig ret med indbydende smagstoner. Lækre rejer, syrlig citronsaft, velsmagende ærter og frisk dild smager himmelsk sammen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g tørret hvid pasta, fx amorosi, penne eller skruer
  • 400 g pillede, kogte rejer - hvis frosne, skal de optøes først
  • 50 g smør
  • 2 tsk rosenpaprika
  • 1 dl friskpresset friskpresset citronsaft
  • ½ tsk sukker
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 450 g optøede, frosne ekstrafine ærter
  • ½ dl klippet frisk dild
  • 4 spsk revet parmesanost

Pynt

  • fintrevet citronskal (usprøjtet)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog pastaen efter anvisningen på emballagen.

Dup rejerne tørre i køkkenrulle. Lad smørret blive gyldent i en pande. Tilsæt paprika og lad det "stege" i ca. 10 sek. Tilsæt rejerne og steg dem i ca. 10 sek., mens der hele tiden vendes rundt. Tag panden af varmen og tilsæt citronsaft, sukker, salt og peber. Smag til. Hæld vandet fra pastaen og hæld den tilbage i gryden. Vend pastaen med rejer, ærter og dild.

Ved serveringen

Fordel retten i store varme portionstallerkener, drys osten over og pynt med citronskal.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11920 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,2 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 22 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag