10685 kJ / 2554 kcal
539 kJ / 129 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 24 % | 7,6 g |
Kulhydrat: | 54,4 % | 17,3 g |
Fedt: | 21,6 % | 3,1 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
400 g
Tørret pasta, fx amorosi, penne eller skruer
|
---|
400 g
Pillede, kogte rejer - hvis frosne, skal de optøes først
|
|
---|---|
50 g
Smør
|
|
2 tsk
Stærk paprika
|
|
1 dl
Friskpresset friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Sukker
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
450 g
Optøede frosne ærter
|
|
½ dl
Klippet frisk dild
|
4 spsk
Revet Parmigiano Reggiano
|
---|
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
---|