Ravioli med grønt og rejer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

30 min

Til den travle hverdag, hvor det gerne må være super let og nemt at komme om ved. Her får du et skønt og grønt måltid og et lille input fra havet.

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 liter vand
  • 2 tsk groft salt
  • 500 g raviolier med ost
  • 400 g broccoli i små buketter
  • 1 grøn squash i små tern (ca. 300 g)
  • 140 g Karolines Køkken® Økologisk revet Mozzarella 20%
  • 250 g rejer
  • 1 dl finthakket friske dildkviste
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • frisk dildkvist

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand og salt i kog i en stor gryde. Kog raviolien, uden låg, i ca. 3 min. Tilsæt broccoli og squash og lad det koge med, stadig uden låg, de sidste 2 min.

Hæld pasta og grøntsager til afdrypning i et dørslag og kom det i en stor skål. Tilsæt ost, rejer, dild, citronskal og -saft og salt. Vend det godt sammen og kom det i en serveringsskål, drys med peber og pynt med dild. Server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9330 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,8 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde: