Ravioli med grønt og rejer

Ravioli med grønt og rejer

20 min
Til den travle hverdag, hvor det gerne må være super let og nemt at komme om ved. Her får du et skønt og grønt måltid og et lille input fra havet.

Sådan gør du

  • Bring vand og salt i kog i en stor gryde. Kog raviolien, uden låg, i ca. 3 min. Tilsæt broccoli og squash og lad det koge med, stadig uden låg, de sidste 2 min.
  • Hæld pasta og grøntsager til afdrypning i et dørslag og kom det i en stor skål. Tilsæt ost, rejer, dild, citronskal og -saft og salt. Vend det godt sammen og kom det i en serveringsskål, drys med peber og pynt med dild. Server straks.
Mere inspiration

Pasta i pakker - mere af det - men på en anden måde.....

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9065 kJ / 2167 kcal

Næringsindhold pr. 100g

250 kJ / 60 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,5 g
Protein: 32,2 % 4,7 g
Kulhydrat: 36,7 % 5,4 g
Fedt: 31,1 % 2,1 g

Ingredienser

Vand
2 liter
Groft salt
2 tsk
Raviolier med ost
500 g
Broccoli i små buketter
400 g
Grøn squash i små tern (ca. 300 g)
1
Arla Karolines Køkken® økologisk revet Mozzarella 20%
140 g
Rejer
250 g
Finthakket friske dildkviste
1 dl
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
2 tsk
Friskpresset citronsaft
1 spsk
Groft salt
½ tsk
Friskkværnet peber
Pynt
Friske dildkviste