Spaghetti og torsk med parmaskinke
30 min
•
Parmaskinke og citron giver dejlig smag til den milde torsk. Kål, bønner og jordskokker giver flot farve og bid til spaghettien. Og det hele bliver samlet af den milde ostesauce.
Ingredienser
Jordskokker
|
200 g
Skrællede eller skrubbede jordskokker i små tern
|
|
|---|---|
|
3 spsk
Friskpresset citronsaft
|
Torsk og parmaskinke
|
500 g
Renset torskefilet
|
|
|---|---|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
4 skiver
Parmaskinke (ca. 50 g)
|
|
|
25 g
Smør
|
Pasta
|
2½ liter
Vand
|
|
|---|---|
|
2½ tsk
Groft salt
|
|
|
300 g
Tørret fuldkornspasta, fx spaghetti
|
|
|
200 g
Fintsnittet savojkål
|
|
|
200 g
Edamamebønner
|
|
|
4 dl
Ostesauce
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Pynt
|
Fintstrimlet savojkål
|
|---|
Sådan gør du
Jordskokker
Torsk og parmaskinke
Pasta
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
530 kJ / 127 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,1 g |
| Protein: | 8,2 g |
| Fedt: | 4,8 g |
| Kulhydrat: | 12,5 g |