Speltbrød med dild og ost (koldhævet)

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

60+ min

Dejligt madbrød med speltmel og smuldret salt ost. Godt til suppe, pølsebord eller på et buffetbord.

Ingredienser

12 skiver pr. brød

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Udrør gær i vand og tilsæt salt, olie og dild. Rør melet i lidt efter lidt, rør dejen godt ind imellem - og tilsæt til sidst ost. Ælt dejen sammen på bordet til en ret fast dej. Stil den tildækket i køleskabet i mindst 12 timer, gerne mere. Form dejen til et brød og lad det efterhæve på en plade med bagepapir i 1½ time. Før bagning pensles brødet med lidt vand med en dråbe olivenolie. Rids brødet og bag det midt i ovnen. Skru ned og bag brødet færdigt, stadig midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 225° - traditionel ovn.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,7 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 66 %
  • Fedt: 20 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: