Speltbrød med dild og ost (koldhævet)

Bedømmelse

(2 vurderinger)

60+ min

Dejligt madbrød med speltmel og smuldret salt ost. Godt til suppe, pølsebord eller på et buffetbord.

Ingredienser

12 skiver pr. brød

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Udrør gær i vand og tilsæt salt, olie og dild. Rør melet i lidt efter lidt, rør dejen godt ind imellem - og tilsæt til sidst ost. Ælt dejen sammen på bordet til en ret fast dej. Stil den tildækket i køleskabet i mindst 12 timer, gerne mere. Form dejen til et brød og lad det efterhæve på en plade med bagepapir i 1½ time. Før bagning pensles brødet med lidt vand med en dråbe olivenolie. Rids brødet og bag det midt i ovnen. Skru ned og bag brødet færdigt, stadig midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 225°.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,7 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 66 %
  • Fedt: 20 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: