Speltbrød med dild og ost (koldhævet)

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

60+ min

Dejligt madbrød med speltmel og smuldret salt ost. Godt til suppe, pølsebord eller på et buffetbord.

Ingredienser

12 skiver pr. brød

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Udrør gær i vand og tilsæt salt, olie og dild. Rør melet i lidt efter lidt, rør dejen godt ind imellem - og tilsæt til sidst ost. Ælt dejen sammen på bordet til en ret fast dej. Stil den tildækket i køleskabet i mindst 12 timer, gerne mere. Form dejen til et brød og lad det efterhæve på en plade med bagepapir i 1½ time. Før bagning pensles brødet med lidt vand med en dråbe olivenolie. Rids brødet og bag det midt i ovnen. Skru ned og bag brødet færdigt, stadig midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 225°.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,7 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 66 %
  • Fedt: 20 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: