Speltbrød med dild og ost (koldhævet)

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

60+ min

Dejligt madbrød med speltmel og smuldret salt ost. Godt til suppe, pølsebord eller på et buffetbord.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

12 skiver pr. brød

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Udrør gær i vand og tilsæt salt, olie og dild. Rør melet i lidt efter lidt, rør dejen godt ind imellem - og tilsæt til sidst ost. Ælt dejen sammen på bordet til en ret fast dej. Stil den tildækket i køleskabet i mindst 12 timer, gerne mere. Form dejen til et brød og lad det efterhæve på en plade med bagepapir i 1½ time. Før bagning pensles brødet med lidt vand med en dråbe olivenolie. Rids brødet og bag det midt i ovnen. Skru ned og bag brødet færdigt, stadig midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 225° - traditionel ovn.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,7 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 66 %
  • Fedt: 20 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag