Spicy kylling med friske grøntsager
15 min

Spicy kylling med friske grøntsager

Simpel og nem nudelret med sprøde cashewnødder.
Bedømmelse (128 vurderinger)

Min bedømmelse:

Spicy kylling med friske grøntsager

Simpel og nem nudelret med sprøde cashewnødder.

Antal portioner
  • ½ liter Karolines Køkken® krydret Thaisuppe
  • 250 g kyllingeinderfileter i små stykker
  • 150 g ægnudler
  • 1 tsk groft salt
  • 1 rød peberfrugt i korte strimler (ca. 100 g)
  • 4 forårsløg i små stykker (ca. 75 g)
  • 1 æble i små tern (ca. 125 g)
  • 2 spsk sød chilisauce
  • 1 dl vand
  • 3 spsk grofthakkede cashewnødder

Fremgangsmåde:

Bring suppen i kog, under omrøring, i en tykbundet gryde. Tilsæt kylling, nudler og salt og kog suppen i ca. 4 min., og stadig under omrøring. Vend peberfrugt, forårsløg, æble, chilisauce og vand i og lad suppen koge i ca. 1 min. Smag til.

Server straks med et drys af cashewnødder.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,4 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 26 %
Print