Spicy kylling med friske grøntsager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(200 vurderinger)

15 min

Simpel og nem nudelret med sprøde cashewnødder.

Ingredienser

Antal portioner

  • ½ liter Karolines Køkken® krydret Thaisuppe Krydret thaisuppe
  • 250 g kyllingeinderfileter i små stykker
  • 150 g ægnudler
  • 1 tsk groft salt
  • 1 rød peberfrugt i korte strimler (ca. 100 g)
  • 4 forårsløg i små stykker (ca. 75 g)
  • 1 æble i små tern (ca. 125 g)
  • 2 spsk sød chilisauce
  • 1 dl vand
  • 3 spsk grofthakkede cashewnødder

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring suppen i kog, under omrøring, i en tykbundet gryde. Tilsæt kylling, nudler og salt og kog suppen i ca. 4 min., og stadig under omrøring. Vend peberfrugt, forårsløg, æble, chilisauce og vand i og lad suppen koge i ca. 1 min. Smag til.

Server straks med et drys af cashewnødder.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,4 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: