Spidskålspasta med ristede kikærter
45 min
•
De ristede kikærter giver et dejligt, sprødt drys på denne grønne pastaret.
Ingredienser
|
2 dåser
Kikærter i lage (ca. 800 g)
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
|
50 g
Græskarkerner
|
|
|
400 g
Blommer i tern
|
|
4 liter
Vand
|
|
|---|---|
|
4 tsk
Groft salt
|
|
|
300 g
Tørret pasta, fx fusilli bucati
|
|
|
4 dl
Ostesauce
|
|
|
400 g
Strimlet lilla spidskål eller meget fintstrimlet rødkål
|
|
|
4 dl
Blade af bredbladet persille
|
|
2
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
|---|---|
|
1 tsk
Groft salt
|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
425 kJ / 102 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,6 g |
| Protein: | 4,3 g |
| Fedt: | 2,9 g |
| Kulhydrat: | 14,4 g |
Relateret video
Sådan koger du pasta
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.