Frisk spinatsalat med mynte og salatost
30 min
•
Fyldig og lækker spinatsalat, der er nem at lave og passer rigtig godt til grillet kød eller fisk.
Ingredienser
|
1
Rødløg i tynde halve ringe (ca. 100 g)
|
|
|---|---|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
250 g
Landbrød i skiver
|
|
|
100 g
Salatost
|
|
|
100 g
Rensede babyspinatblade
|
|
|
2 tsk
Koldpresset rapsolie
|
|
|
1
Agurk i stave (ca. 300 g)
|
|
|
250 g
Frosne, optøede edamamebønner
|
|
|
2 spsk
Finthakkede mynteblade
|
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Pynt
|
Mynteblade
|
|---|
Hertil
|
4
Grillstegte kyllingefileter, hakkebøffer eller laksefileter
|
|---|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
485 kJ / 116 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,4 g |
| Protein: | 10,8 g |
| Fedt: | 3,7 g |
| Kulhydrat: | 9,7 g |
Relateret video
Sådan snitter du løg
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.