Spinat- og rucolasalat med parmaskinke og hytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

Salat, frugt, grønt og kød - så er middagen reddet. Det tager ingen tid.

Ingredienser

  • 50 g skyllede babyspinatblade
  • 50 g skyllet rucolasalat
  • 150 g fintsnittet lilla spidskål
  • 1 lille æble i mindre stykker, fx pink lady (ca. 100 g)
  • 100 g blåbær

Tilbehør

  • 100 g ristet mørkt rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland spinat, rucola, spidskål, æble og blåbær i et stort fad.

Fordel parmaskinke herpå sammen med lidt af hytteosten. Dryp med honning og drys med salt og peber. Server med ristet rugbrød og resten af hytteosten.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2830 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,4 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 22 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: