Spinat- og rucolasalat med parmaskinke og hytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

Salat, frugt, grønt og kød - så er middagen reddet. Det tager ingen tid.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

  • 50 g skyllede babyspinatblade
  • 50 g skyllet rucolasalat
  • 150 g fintsnittet lilla spidskål
  • 1 lille æble i mindre stykker, fx pink lady (ca. 100 g)
  • 100 g blåbær

Tilbehør

  • 100 g ristet mørkt rugbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland spinat, rucola, spidskål, æble og blåbær i et stort fad.

Fordel parmaskinke herpå sammen med lidt af hytteosten. Dryp med honning og drys med salt og peber. Server med ristet rugbrød og resten af hytteosten.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2830 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,4 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 22 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag