Spinat- og rucolasalat med parmaskinke og hytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

Salat, frugt, grønt og kød - så er middagen reddet. Det tager ingen tid.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

  • 50 g skyllede babyspinatblade
  • 50 g skyllet rucolasalat
  • 150 g fintsnittet lilla spidskål
  • 1 lille æble i mindre stykker, fx pink lady (ca. 100 g)
  • 100 g blåbær

Tilbehør

  • 100 g ristet mørkt rugbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland spinat, rucola, spidskål, æble og blåbær i et stort fad.

Fordel parmaskinke herpå sammen med lidt af hytteosten. Dryp med honning og drys med salt og peber. Server med ristet rugbrød og resten af hytteosten.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2830 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,4 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 22 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag