Spinatpandekager
30 min
•

De utrolig smukke knaldgrønne spinatpandekager lavet med frisk spinat er en fryd for både øjne og mave. Vi serverer spinatpandekagerne med kål, spinat, kylling og en nem dressing af skyr og sød chilisauce. Men... de smager godt med det meste, så du kan fylde dine spinatpandekager med lige præcis dét, du kan lide - eller hvad du har af rester i køleskabet.
Ingredienser
Spinatpandekager - 8 stk
3 dl
Mælk
|
|
---|---|
150 g
Hvedemel (ca. 2½ dl)
|
|
75 g
Babyspinatblade
|
|
3
Æg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
10 g
Smør - til stegning
|
Dressing
2½ dl
Skyr naturel, fraiche eller græsk yoghurt
|
|
---|---|
3 spsk
Sød chilisauce
|
Tilbehør
300 g
Stegt kyllingekød
|
|
---|---|
300 g
Fintsnittet lilla spidskål
|
|
25 g
Babyspinatblade
|
|
Evt. korianderblade
|
Sådan gør du
Spinatpandekager
Dressing
Servering
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Spinatpandekagerne smager godt med alle slags salat og grøntsager, så det er en fin "tøm køleskabet" ret.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7053 kJ / 1686 kcal
Næringsindhold pr. 100g
433 kJ / 104 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 34,3 % | 8,7 g |
Fedt: | 25,2 % | 2,9 g |
Kulhydrat: | 40,5 % | 10,3 g |
Relateret video
Spinatpandekager med kylling
De lækreste spinatpandekager med kål, kylling og dressing.
