Spinatpandekager

Bedømmelse

(35 vurderinger)

30 min

Lækre spinatpandekager med kyllingepølser - et godt alternativ til franske hotdogs.

Ingredienser

Antal portioner
  • 250 g friske spinatblade
  • 200 g hvedemel (ca. 3½ dl)
  • ½ liter mælk
  • 4 æg
  • 1 tsk groft salt
  • ½ tsk fintrevet muskatnød
  • 25 g smør - smeltet
  • 8 kogte kyllingepølser (ca. 480 g)

Tilbehør

  • 300 g groftrevet gulerødder
  • 300 g groftrevet rødbeder
  • 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Damp spinaten, tryk vandet af fx i et dørslag og hak den groft.

Rør mel og 2 dl af mælken sammen til en jævn blanding. Rør resten af mælken i sammen med spinat, æg, salt og muskatnød. Vend til sidst det smeltede smør i dejen. Bag ca. 8 tykke pandekager ved jævn varme til de er lysebrune på begge sider.

Rul spinatpandekagerne sammen om de kogte pølser. Anret dem sammen med rodfrugtssalaten og server med brød til.

Tip

Pandekagerne smager også godt kolde dagen efter.

Tips

Rester er gode i en madpakke.
Du kan også bruge alm. stegte wienerpølser eller nogle gode oksepølser.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 13450 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 35,5 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 36 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: