Spinatpandekager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(35 vurderinger)

30 min

Lækre spinatpandekager med kyllingepølser - et godt alternativ til franske hotdogs.

Ingredienser

Antal portioner
  • 250 g friske spinatblade
  • 200 g hvedemel (ca. 3½ dl)
  • ½ liter mælk
  • 4 æg
  • 1 tsk groft salt
  • ½ tsk fintrevet muskatnød
  • 25 g smør - smeltet
  • 8 kogte kyllingepølser (ca. 480 g)

Tilbehør

  • 300 g groftrevet gulerødder
  • 300 g groftrevet rødbeder
  • 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Damp spinaten, tryk vandet af fx i et dørslag og hak den groft.

Rør mel og 2 dl af mælken sammen til en jævn blanding. Rør resten af mælken i sammen med spinat, æg, salt og muskatnød. Vend til sidst det smeltede smør i dejen. Bag ca. 8 tykke pandekager ved jævn varme til de er lysebrune på begge sider.

Rul spinatpandekagerne sammen om de kogte pølser. Anret dem sammen med rodfrugtssalaten og server med brød til.

Tip

Pandekagerne smager også godt kolde dagen efter.

Tips

Rester er gode i en madpakke.
Du kan også bruge alm. stegte wienerpølser eller nogle gode oksepølser.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 13450 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 35,5 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 36 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: