Madpandekager
Ny

Madpandekager

30 min
Fryseegnet
Madpandekager der smager, uhm! Her får du en helt simpel og lækker opskrift på den klassiske madpandekage. Du kan fylde og gratinere pandekagerne med ost i ovnen, eller du kan lune og fylde dem ved bordet, fx med stegte og rå grøntsager og en dip eller bare med det, du bedst kan lide. Dagen efter kan de kommes i madpakken, eller fryses ned og tages op efter behov. Husk at piske dejen godt første gang du hælder mælk i, så du undgår klumper - alternativt bruge en stavblender til at blende dejen glat. Disse grove madpandekager kan også sagtens spises med sukker og syltetøj eller sukker og citronsaft - det er også virkelig lækkert.
Mere inspiration

Prøv en helt anden slags madpandekager - de er lækre!

Velbekomme!
Frysetips

Du kan fryse pandekagerne. Pak dem med bagepapir mellem hver pandekage, så hænger de ikke sammen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5151 kJ / 1231 kcal

Næringsindhold pr. 100g

680 kJ / 163 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 13,1 % 5,2 g
Kulhydrat: 42,7 % 17,1 g
Fedt: 44,2 % 8,1 g

Ingredienser