Grønkålswraps

Grønkålswraps

60+ min
Grønkålswraps eller grønne madpandekager. Nemme at lave - det hele i en blender. Fyld alle ingredienser i en blender, og steg grønkålspandekagerne gyldne i lidt smør. Fyld dine grønkålswraps med lige det, du har lyst til.

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienser i en blender og blend til dejen er ensartet.
  • Varm en pande op ved jævn varme og kom lidt smør på.
  • Bag en wrap ad gangen (½-¾ dl dej) ved kraftig varme, ca. 1 min. på hver side, eller til de er gyldne.
  • Hold wrappen varm under fx et rent viskestykke og gentag med resten af dejen.

På videoen består fyldet af krammet spidskål med sesam, salatost, citronskal og -saft, soltørrede tomater, pesto og syltede rødløg. Du kan selvfølgelig fylde dem med lige det, du har lyst til, eller som du normalt fylder i Tortillawraps - fx. stegt kylling, falafler, hvidløgsfraiche, salat, grønt mv.

Energiindhold for hele retten:

6032 kJ / 1442 kcal

Næringsindhold pr. 100g

647 kJ / 155 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2 g
Protein: 21,8 % 8,3 g
Kulhydrat: 49,5 % 18,8 g
Fedt: 28,7 % 5 g
Mere inspiration

Frisk grønkål kan nemt trylles om til lækre sprøde chips som skønt drys på fx salat, æggekage og smørrebrød.

Grønkålschips
30 min
Grønkålschips
(9)

Ingredienser

4 dl Mælk
50 g Grønkål
4 Æg
1 tsk Groft salt
125 g Hvedemel
125 g Kikærtemel eller majsmel
Smør - til stegning