Grønkålswraps
20 min
•
Arbejdstid: 20 min
•
Grønkålswraps eller grønne madpandekager. Nemme at lave - det hele i en blender. Fyld alle ingredienser i en blender, og steg grønkålspandekagerne gyldne i lidt smør. Fyld dine grønkålswraps med lige det, du har lyst til.
Ingredienser
|
4 dl
Mælk
|
|
|---|---|
|
100 g
Grønkål
|
|
|
4
Æg
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
125 g
Hvedemel
|
|
|
125 g
Kikærtemel eller majsmel
|
|
Smør - til stegning
|
|---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan fx fylde dine wraps med krammet spidskål med sesam, salatost, citronskal og -saft, soltørrede tomater, pesto og syltede rødløg - eller lige det, du har lyst til.
Du kan sagtens lave grønkålswraps med ren kikærtemel - men de bliver mindre elastiske, hvorfor vi har tilsat hvedemel i opskriften.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
620 kJ / 148 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,1 g |
| Protein: | 8 g |
| Fedt: | 4,8 g |
| Kulhydrat: | 18 g |