Grønkålswraps

Grønkålswraps

60+ min
Grønkålswraps eller grønne madpandekager. Nemme at lave - det hele i en blender. Fyld alle ingredienser i en blender, og steg grønkålspandekagerne gyldne i lidt smør. Fyld dine grønkålswraps med lige det, du har lyst til.

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienser i en blender og blend til dejen er ensartet.
  • Varm en pande op ved jævn varme og kom lidt smør på.
  • Bag en wrap ad gangen (½-¾ dl dej) ved kraftig varme, ca. 1 min. på hver side, eller til de er gyldne.
  • Hold wrappen varm under fx et rent viskestykke og gentag med resten af dejen.
Mere inspiration

Frisk grønkål kan nemt trylles om til lækre sprøde chips som skønt drys på fx salat, æggekage og smørrebrød.

Grønkålschips
30 min
Grønkålschips
(5)
Velbekomme!
Serveringsforslag

På videoen består fyldet af krammet spidskål med sesam, salatost, citronskal og -saft, soltørrede tomater, pesto og syltede rødløg. Du kan selvfølgelig fylde dem med lige det, du har lyst til, eller som du normalt fylder i Tortillawraps - fx. stegt kylling, falafler, hvidløgsfraiche, salat, grønt mv.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

6032 kJ / 1442 kcal

Næringsindhold pr. 100g

647 kJ / 155 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2 g
Protein: 21,8 % 8,3 g
Kulhydrat: 49,5 % 18,8 g
Fedt: 28,7 % 5 g

Ingredienser

Mælk
4 dl
Grønkål
50 g
Æg
4
Groft salt
1 tsk
Hvedemel
125 g
Kikærtemel eller majsmel
125 g
Smør - til stegning