Sprød og hurtig pizza med hytteost og kartofler

Bedømmelse

(27 vurderinger)

15 min

En hurtig pizza, hvor du samtidig kan få brugt dine kartoffelrester.

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 arabiske fladbrød
  • 250 g Karolines Køkken® Hytteost 4%
  • 1 spsk fint klippet purløg
  • 1 rødløg i tynde både (ca. 75 g)
  • 300 g kogte kartofler i små tern
  • friskkværnet peber
  • 2 spsk basilikumpesto

Pynt

  • friske basilikumblade

Hertil

  • 200 g cherrytomater

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg de to fladbrød på en ovnrist. Fordel hytteost, purløg, rødløg, kogte kartofler og peber herpå. Bag pizzaerne midt i ovnen. Tag pizzaerne ud af ovnen og kom basillikumpesto på. Pynt med frisk basillikum og server den straks med cherrytomater.

Tips

Det er vigtigt, at pizzaen kommer i en varm ovn og at den serveres med det samme, da den hurtig bliver blød.

Du opnår det bedste resultat med hjemmelavet basilikumpesto - se link.

Bagetid

Ca. 3 min. ved 225° - varmluft.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4380 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,5 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 35 %

Kilde: