Sprød og hurtig pizza med hytteost og kartofler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(30 vurderinger)

15 min

En hurtig pizza, hvor du samtidig kan få brugt dine kartoffelrester.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 arabiske fladbrød
  • 2 spsk basilikumpesto

Pynt

  • frisk basilikumblad

Hertil

  • 200 g cherrytomater

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg de to fladbrød på en ovnrist. Fordel hytteost, purløg, rødløg, kogte kartofler og peber herpå. Bag pizzaerne midt i ovnen. Tag pizzaerne ud af ovnen og kom basillikumpesto på. Pynt med frisk basillikum og server den straks med cherrytomater.

Tips

Det er vigtigt, at pizzaen kommer i en varm ovn og at den serveres med det samme, da den hurtig bliver blød.

Du opnår det bedste resultat med hjemmelavet basilikumpesto - se link.

Bagetid

Ca. 3 min. ved 225° - varmluft.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4380 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,5 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 35 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag