Sprød og hurtig pizza med hytteost og kartofler
15 min

Sprød og hurtig pizza med hytteost og kartofler

En hurtig pizza, hvor du samtidig kan få brugt dine kartoffelrester.
Bedømmelse (18 vurderinger)

Min bedømmelse:

Sprød og hurtig pizza med hytteost og kartofler

En hurtig pizza, hvor du samtidig kan få brugt dine kartoffelrester.

Antal portioner
  • 2 arabiske fladbrød
  • 2 spsk basilikumpesto

Pynt

  • friske basilikumblade

Hertil

  • 200 g cherrytomater

Fremgangsmåde:

Læg de to fladbrød på en ovnrist. Fordel hytteost, purløg, rødløg, kogte kartofler og peber herpå. Bag pizzaerne midt i ovnen. Tag pizzaerne ud af ovnen og kom basillikumpesto på. Pynt med frisk basillikum og server den straks med cherrytomater.

Tips

Det er vigtigt, at pizzaen kommer i en varm ovn og at den serveres med det samme, da den hurtig bliver blød.

Du opnår det bedste resultat med hjemmelavet basilikumpesto - se link.

Bagetid

Ca. 3 min. ved 225° - varmluft.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 4380 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,5 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 35 %
Print