Sprød og hurtig pizza med hytteost og kartofler - Opskrifter - Arla

Sprød og hurtig pizza med hytteost og kartofler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(30 vurderinger)

15 min

En hurtig pizza, hvor du samtidig kan få brugt dine kartoffelrester.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 arabiske fladbrød
  • 2 spsk basilikumpesto

Pynt

  • frisk basilikumblad

Hertil

  • 200 g cherrytomater

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg de to fladbrød på en ovnrist. Fordel hytteost, purløg, rødløg, kogte kartofler og peber herpå. Bag pizzaerne midt i ovnen. Tag pizzaerne ud af ovnen og kom basillikumpesto på. Pynt med frisk basillikum og server den straks med cherrytomater.

Tips

Det er vigtigt, at pizzaen kommer i en varm ovn og at den serveres med det samme, da den hurtig bliver blød.

Du opnår det bedste resultat med hjemmelavet basilikumpesto - se link.

Bagetid

Ca. 3 min. ved 225° - varmluft.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4380 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,5 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 35 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: