Sprød og hurtig pizza med hytteost og kartofler

Bedømmelse

(27 vurderinger)

15 min

En hurtig pizza, hvor du samtidig kan få brugt dine kartoffelrester.

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 arabiske fladbrød
  • 250 g Karolines Køkken® Hytteost 4%
  • 1 spsk fint klippet purløg
  • 1 rødløg i tynde både (ca. 75 g)
  • 300 g kogte kartofler i små tern
  • friskkværnet peber
  • 2 spsk basilikumpesto

Pynt

  • friske basilikumblade

Hertil

  • 200 g cherrytomater

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg de to fladbrød på en ovnrist. Fordel hytteost, purløg, rødløg, kogte kartofler og peber herpå. Bag pizzaerne midt i ovnen. Tag pizzaerne ud af ovnen og kom basillikumpesto på. Pynt med frisk basillikum og server den straks med cherrytomater.

Tips

Det er vigtigt, at pizzaen kommer i en varm ovn og at den serveres med det samme, da den hurtig bliver blød.

Du opnår det bedste resultat med hjemmelavet basilikumpesto - se link.

Bagetid

Ca. 3 min. ved 225° - varmluft.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4380 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,5 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 35 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: