12-14 min. ved 275° - traditionel ovn.
Alle 4 pizzaer kan bages samtidig i en varmluftovn ved 225°. I stedet for selv at lave tomatsauce kan du bruge en færdig pizzasauce - ca. 2½ dl
9069 kJ / 2168 kcal
640 kJ / 153 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 19,6 % | 7,4 g |
Kulhydrat: | 49,3 % | 18,6 g |
Fedt: | 31,1 % | 5,4 g |
10 g
Gær
|
|
---|---|
1½ dl
Vand - lillefingervarmt
|
|
200 g
Pizzamel eller hvedemel (ca. 3½ dl)
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
1 dåse
Koncentreret tomatpuré (ca. 70 g)
|
|
---|---|
1
Finthakket løg (ca. 75 g)
|
|
1½ spsk
Vand
|
|
1½ tsk
Tørret oregano
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
200 g
Revet mozzarellaost
|
|
---|---|
600 g
Kartofler i meget tynde skiver
|
|
2 tsk
Olivenolie
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
50 g
Pepperoni spegepølse i tynde strimler
|
Krydderurter, fx oreganoblade
|
---|