Alle 4 pizzaer kan bages samtidig i en varmluftovn ved 225°. I stedet for selv at lave tomatsauce kan du bruge en færdig pizzasauce - ca. 2½ dl
9114 kJ / 2178 kcal
643 kJ / 154 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 19 % | 7,2 g |
Kulhydrat: | 48,9 % | 18,5 g |
Fedt: | 32,1 % | 5,6 g |
Gær
|
10 g |
---|---|
Vand - lillefingervarmt
|
1½ dl |
Pizzamel eller hvedemel (ca. 3½ dl)
|
200 g |
Olivenolie
|
1 spsk |
Sukker
|
1 tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Koncentreret tomatpuré (ca. 70 g)
|
1 dåse |
---|---|
Finthakket zittauerløg (ca. 75 g)
|
1 |
Vand
|
1½ spsk |
Tørret oregano
|
1½ tsk |
Groft salt
|
¼ tsk |
200 g | |
Kartofler i meget tynde skiver
|
600 g |
Olivenolie
|
2 tsk |
Groft salt
|
1½ tsk |
Pepperoni spegepølse i tynde strimler
|
50 g |
Frisk oregano
|
---|