Sprøde kager med jordbærflødeskum
45 min
•
Disse dekorative jordbærkager er gode til eftermiddags- eller aftenkaffen og er nemme at lave.
Ingredienser
|
100 g
Blødt smør
|
|
|---|---|
|
25 g
Brun farin (ca. ½ dl)
|
|
|
75 g
Sukker (ca. 1 dl)
|
|
|
100 g
Havregryn
|
|
¾ dl
Jordbærmarmelade
|
|
|---|---|
|
1¾ dl
Piskefløde
|
|
|
4 spsk
Flormelis
|
|
|
250 g
Jordbær
|
Sådan gør du
Ved serveringen
Bagetid
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1240 kJ / 296 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,6 g |
| Protein: | 1,8 g |
| Fedt: | 17,8 g |
| Kulhydrat: | 32,4 g |
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.