Sprøde kranse

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(40 vurderinger)

60+ min

Lækre småkager hører sig til på kaffebordet. Med opskrift på sprøde kranse kan du nemt lave dejlige småkager - prøv dem!

Ingredienser

25 kranse pr. portion

Opskriften gælder for 3 portioner

Pensling

  • 1 sammenpisket æg

Pynt

  • perlesukker

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet. Tilsæt fløde og saml dejen hurtigt sammen. Må ikke æltes. Læg den koldt ca. ½ time. Rul den tyndt ud på et meldrysset bord. Udstik kagerne med 2 glas, eller kolonneforme i forskellig størrelse, så kransens bredde bliver 1 cm. Pensl kransene med æg og drys med perlesukker. Sæt kransene på bageplader og bag dem øverst i ovnen. Lad kransene køle af på en bagerist.

Tip

Alle småkager lægges på bagerist.

Bagetid

8-10 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 13070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,3 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 28 %
  • Fedt: 68 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: