Sprøde kranse
60+ min

Sprøde kranse

Lækre småkager hører sig til på kaffebordet. Med opskrift på sprøde kranse kan du nemt lave dejlige småkager - prøv dem!
Bedømmelse (37 vurderinger)

Min bedømmelse:

Sprøde kranse

Lækre småkager hører sig til på kaffebordet. Med opskrift på sprøde kranse kan du nemt lave dejlige småkager - prøv dem!

25 kranse pr. portion

Opskriften gælder for 3 portioner

Pensling

  • 1 sammenpisket æg

Pynt

  • perlesukker

Fremgangsmåde:

Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet. Tilsæt fløde og saml dejen hurtigt sammen. Må ikke æltes. Læg den koldt ca. ½ time. Rul den tyndt ud på et meldrysset bord. Udstik kagerne med 2 glas, eller kolonneforme i forskellig størrelse, så kransens bredde bliver 1 cm. Pensl kransene med æg og drys med perlesukker. Sæt kransene på bageplader og bag dem øverst i ovnen. Lad kransene køle af på en bagerist.

Tip

Alle småkager lægges på bagerist.

Bagetid

8-10 min. ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 13070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,3 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 28 %
  • Fedt: 68 %
Print