Sprøde kranse

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(41 vurderinger)

60+ min

Lækre småkager hører sig til på kaffebordet. Med opskrift på sprøde kranse kan du nemt lave dejlige småkager - prøv dem!

Ingredienser

ca. 75 stk.

Antal portioner

Pensling

  • 1 sammenpisket æg

Pynt

  • perlesukker

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet. Tilsæt fløde og saml dejen hurtigt sammen. Må ikke æltes. Læg den koldt ca. ½ time. Rul den tyndt ud på et meldrysset bord. Udstik kagerne med 2 glas, eller kolonneforme i forskellig størrelse, så kransens bredde bliver 1 cm. Pensl kransene med æg og drys med perlesukker. Sæt kransene på bageplader og bag dem øverst i ovnen. Lad kransene køle af på en bagerist.

Tip

Alle småkager lægges på bagerist.

Bagetid

8-10 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 13070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,3 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 28 %
  • Fedt: 68 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: