Sprøde kranse

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(41 vurderinger)

60+ min

Lækre småkager hører sig til på kaffebordet. Med opskrift på sprøde kranse kan du nemt lave dejlige småkager - prøv dem!

Ingredienser

ca. 75 stk.

Antal portioner

Pensling

  • 1 sammenpisket æg

Pynt

  • perlesukker

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet. Tilsæt fløde og saml dejen hurtigt sammen. Må ikke æltes. Læg den koldt ca. ½ time. Rul den tyndt ud på et meldrysset bord. Udstik kagerne med 2 glas, eller kolonneforme i forskellig størrelse, så kransens bredde bliver 1 cm. Pensl kransene med æg og drys med perlesukker. Sæt kransene på bageplader og bag dem øverst i ovnen. Lad kransene køle af på en bagerist.

Tip

Alle småkager lægges på bagerist.

Bagetid

8-10 min. ved 200°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 13070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,3 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 28 %
  • Fedt: 68 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: