Steak og cremet coleslaw med nigella

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Rør, snit, grill - 1-2-3 og der er nem og hurtig mad, når tiden er knap.

Ingredienser

Antal portioner

Dressing

Cremet coleslaw

  • 300 g fintstrimlet spidskål
  • 2 groftrevne gulerødder (ca. 100 g)
  • 75 g fintsnittet bladselleri
  • 1 tsk sorte løgfrø, fx nigella
  • 2 bøffer af oksefilet, fx engelsk bøf (ca. 250 g)
  • 1 tsk rapsolie
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • ærteskud

Sådan gør du

Sådan gør du

Dressing

Rør skyr, sennep, honning, salt og peber sammen. Smag dressingen til og lad den trække, mens grøntsagerne gøres klar.

Cremet coleslaw

Bland spidskål, gulerødder og bladselleri sammen. Vend dressingen heri og kom den cremede coleslaw i en skål. Drys med løgfrø.

Gnid bøfferne med olie, hvidløg, salt og peber. Grill dem på grillen eller i en grillpande 2-3 min. på hver side - alt efter hvor stegt kødet skal være. Server med cremet coleslaw og pynt med friske ærteskud.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2760 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,1 g
  • Protein: 48 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: