Steak og cremet coleslaw med nigella

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Rør, snit, grill - 1-2-3 og der er nem og hurtig mad, når tiden er knap.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Dressing

Cremet coleslaw

  • 300 g fintstrimlet spidskål
  • 2 groftrevne gulerødder (ca. 100 g)
  • 75 g fintsnittet bladselleri
  • 1 tsk sorte løgfrø, fx nigella
  • 2 bøffer af oksefilet, fx engelsk bøf (ca. 250 g)
  • 1 tsk rapsolie
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • ærteskud

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Dressing

Rør skyr, sennep, honning, salt og peber sammen. Smag dressingen til og lad den trække, mens grøntsagerne gøres klar.

Cremet coleslaw

Bland spidskål, gulerødder og bladselleri sammen. Vend dressingen heri og kom den cremede coleslaw i en skål. Drys med løgfrø.

Gnid bøfferne med olie, hvidløg, salt og peber. Grill dem på grillen eller i en grillpande 2-3 min. på hver side - alt efter hvor stegt kødet skal være. Server med cremet coleslaw og pynt med friske ærteskud.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2760 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,1 g
  • Protein: 48 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 27 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag