Stegt flæsk og persillesauce - Opskrifter - Arla

Stegt flæsk og persillesauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(91 vurderinger)

45 min

I årevis var denne herlige ret sat i skammekrogen, men nu er den igen dukket op på mange restauranters spisekort.

Ingredienser

Antal portioner

  • 600 g svinebryst af stegestykket i skiver
  • ½ tsk groft salt
  • 10 g smør
  • 3 rødløg i både (ca. 250 g)
  • 5 gulerødder mindre stykker (ca. 350 g)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Persillesauce

Tilbehør

  • 1 kg kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Fordel kødet på risten i bradepanden og steg svinebrystet øverst i ovnen. Vend det efter ca. 15 min. og steg det færdigt. Læg det gyldne, sprøde flæsk på et stykke køkkenrulle og drys med salt.

Smelt imens smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og gulerødder i ca. 3 min og drys med salt og peber.

Persillesauce

Kom saucen i en tykbundet gryde sammen med persille, sennep, salt og peber. Bring saucen i kog og kog den under omrøring. Smag til.

Stegetid

Stil kødet i en kold ovn - indstil på 225° og steg i ca. 35 min.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9920 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,8 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: