Stegt flæsk og persillesovs

45 min Hovedret

Stegt flæsk med persillesovs er Danmarks nationalret, og de fleste danskere elsker både det sprøde flæsk, de nye kartofler og den skønne persillesovs. I årevis var denne herlige ret sat i skammekrogen, men nu er stegt flæsk med persillesovs igen dukket op på mange restauranters spisekort - og på mange danskeres liste over livretter. Måske fordi du kan lave stegt flæsk i ovn - eller på grill, så du undgår det værste os i køkkenet.

Stegt flæsk og persillesovs
Mere inspiration

Har du lyst til en moderne udgave med mere grønt?

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

12098 kJ / 2891 kcal

Energifordeling:
Fiber: 29,8 g
Protein: 20 %
Kulhydrat: 38,6 %
Fedt: 41,4 %
Tip

Prøv at stege flæsket på havegrillen - det bliver dejligt sprødt.

Relateret video
Sådan redder du en sovs, der er for salt

Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt. 

Ingredienser