Stegt laks med sommerporrer og sukkerærter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Saftige og lækre laksefileter med sommergrønt og skyrdressing med miso. En hurtig ret til lune sommeraftener.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Misoskyr

  • 1½ dl Cheasy® skyr naturel Skyr naturel 0,2%
  • 1 spsk lys miso - sojabønne pasta
  • 1 tsk japansk riseddike
  • 1 tsk friskpresset limesaft
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 6 små rensede nye porrer (ca. 350 g)
  • ½ spsk olivenolie
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 200 g sukkerærter
  • 2 laksefileter (ca. 250 g)
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 limefrugt i mindre stykker

Pynt

  • frisk dildkvist

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Misoskyr

Rør skyr sammen med miso, eddike, limesaft, salt og peber. Lad den trække tildækket i køleskabet indtil servering. Smag til.

Skær porrerne i ca. 12 cm lange stykker. Flæk dem på langs og fordel dem på en plade med bagepapir. Pensl porrerne med olie og drys med salt og peber. Bag dem midt i ovnen.

Blancher sukkerærterne i kogende, letsaltet vand i ca. 1 min. Lad ærterne dryppe godt af.

Lad en pande blive varm og steg laksefileterne ved jævn varme, med skindsiden nedad, i ca. 6 min. Vend dem og steg dem, stadig ved jævn varme, ca. 2 min. - afhængig af tykkelse. Drys med salt og peber og server med sommerporrer, ærter og misoskyr.

Bagetid

Ca. 12 min. ved 150° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3580 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14 g
  • Protein: 39 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 39 %

Print

Andre gode forslag