En dressing lavet af salatost passer rigtig godt til denne salat.
De danske ingrid ærter er stadig nye på markedet og skal findes i specialbutikker og på webshops. De kan erstattes af tørrede kikærter, som minder om dem. Kikærter på dåse kan også anvendes, men de har ikke det samme bid som de ærter, man selv udbløder og koger. Læs mere om Ingrid ærter her,
2401 kJ / 574 kcal
191 kJ / 46 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 17,5 % | 2 g |
Kulhydrat: | 51,4 % | 5,8 g |
Fedt: | 31,1 % | 1,6 g |
Tørrede ingrid ærter eller kikærter
|
200 g |
---|
Cherrytomater
|
250 g |
---|---|
Peberfrugter
|
2 |
Agurk
|
1 |
Groft salt
|
½ spsk |
Olivenolie
|
1 spsk |
---|---|
Knuste fed hvidløg
|
2 |
Paprika
|
1 spsk |
Chiliflager
|
1 tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Finthakket rødløg (ca. 100 g)
|
1 |
---|---|
Finthakket bredbladet persille
|
2 dl |
Friskpresset citronsaft
|
2 spsk |