Stikkelsbærfyldte makreller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

Makrellen bugner af sommer med fyld af stikkelsbær og krusemynteblade.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 udbenede makreller med skind (ca. 500 g)
  • 200 g modne stikkelsbær i kvarte
  • 2 spsk friske krusemynteblade
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber
  • ½ tsk groft salt
  • bomuldssnor
  • 500 g fintstrimlet hvidkål
  • ½ tsk groft salt

Tilbehør

  • 240 g tynde skiver ristet rugbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rens og tør makrellerne og del dem på midten. Rids skindet et par gange på begge sider. Fyld makrellerne med stikkelsbær, mynte, chili og salt. Bind bomuldssnor 2-3 steder om hvert stykke fisk, så de bliver holdt sammen. Læg fsken i en pande, skru op til kraftig varme og brun makrellerne ca. 2 min. på hver side. Skru ned til svag varme og steg makrellerne færdige i ca. 3 min. - vend af og til.

Vend hytteost sammen med chili, limeskal, mynte og salt. Smag til.

Bland hvidkålen med salt og server den sammen med makreller, hytteost og ristet rugbrød.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8920 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 38,5 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 47 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag