Stikkelsbærfyldte makreller
45 min

Stikkelsbærfyldte makreller

Makrellen bugner af sommer med fyld af stikkelsbær og krusemynteblade.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Stikkelsbærfyldte makreller

Makrellen bugner af sommer med fyld af stikkelsbær og krusemynteblade.

Antal portioner
  • 2 udbenede makreller med skind (ca. 500 g)
  • 200 g modne stikkelsbær i kvarte
  • 2 spsk friske krusemynteblade
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber
  • ½ tsk groft salt
  • bomuldssnor
  • 500 g fintstrimlet sommerhvidkål
  • ½ tsk groft salt

Tilbehør

  • 240 g tynde skiver ristet rugbrød

Fremgangsmåde:

Rens og tør makrellerne og del dem på midten. Rids skindet et par gange på begge sider. Fyld makrellerne med stikkelsbær, mynte, chili og salt. Bind bomuldssnor 2-3 steder om hvert stykke fisk, så de bliver holdt sammen. Læg fsken i en pande, skru op til kraftig varme og brun makrellerne ca. 2 min. på hver side. Skru ned til svag varme og steg makrellerne færdige i ca. 3 min. - vend af og til.

Vend hytteost sammen med chili, limeskal, mynte og salt. Smag til.

Bland hvidkålen med salt og server den sammen med makreller, hytteost og ristet rugbrød.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8920 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 38,5 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 47 %
Print